E.ON a finalizat modernizarea retelei de distributie de la Ruginoasa

iulie 4, 2012 at 9:10 am Lasă un comentariu

Compania E.ON Moldova Distributie a investit peste 1,5 milioane de lei pentru a asigura un nivel de tensiune optim, precum si cresterea sigurantei in alimentare cu energie electrica pentru consumatorii din localitatea Ruginoasa, judetul Neamt.

Compania E.ON Moldova Distributie a finalizat lucrarile de modernizare a retelei electrice din localitatea Ruginoasa, judetul Neamt, unde au fost montate patru noi posturi de transformare si au fost modernizate cele doua existente. De asemenea, au fost construiti 1,2 km de retea de medie tensiune si au fost modernizati 6 km de retea de joasa tensiune.

“În urma acestei investitii de peste 1,5 milioane lei se asigura un nivel de tensiune optim, precum si cresterea sigurantei în alimentare cu energie electrica pentru consumatorii din localitatea Ruginoasa. Totodata, pentru angajatii companiei care deservesc aceste instalatii, noile echipamente ofera un grad crescut de siguranta în exploatare. Functionarea si exploatarea în conditii de siguranta a retelelor de distributie a energiei electrice este o preocupare permanenta a E.ON Moldova Distributie. În acest scop, compania a investit, din 2005 pîna în 2011, aproximativ 800 milioane de lei în proiecte ce vizeaza modernizarea sistemului de distributie si îmbunatatirea calitatii serviciilor oferite consumatorilor. În aceeasi perioada, aproximativ 700 milioane lei au fost alocate lucrarilor de mentenata a sistemului de distributie”, se precizeaza tntr-un comunicat de presa al E.ON Moldova Distributie.

Entry filed under: Energie electrica. Tags: , .

Studentii romani au creat un robot de 100 puncte Harta parcurilor eoliene aflate in diferite etape de avizare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2012
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d blogeri au apreciat: