Firmele romanesti ar putea construi noul sediu NATO de la Bruxelles

iunie 18, 2012 at 2:55 pm Lasă un comentariu

MAE invita firmele romanesti sa se inscrie pana pe 22 iunie la licitatiile pentru constructia noului sediu al NATO-Cartierului general al Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles.

Apoi va fi organizata o conferinta de prezentare in 29 iunie, la sediul MAE, urmand sa fie prezenti oficiali ai Secretariatului International al NATO, care vor prezenta detalii privind procedurile de achizitii specifice noului sediu, criteriile de indeplinit, precum si modalitatile concrete prin care companiile si firmele romanesti doritoare se pot implica in proiect.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitatii internationale vizeaza achizitionarea de echipamente de informare si comunicatii, mentenanta si functionarea noului sediu (inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, intretinere si service pentru utilitati, mobilier, finisaje in constructii, instalatii), servicii de consultanta.

La acestea se adauga si alte oportunitati de accesare oferite de programul de achizitii al NATO (echipamente si utilitati cu destinatie de aparare pentru unele obiective specifice ale NATO), precizeaza MAE.

Conferinta de prezentare va fi organizata in limba engleza, iar companiile si firmele romanesti interesate se pot inscrie pentru participare pana pe 22 iunie la adresa de e-mail dps@mae, fara taxe de participare.

Consiliul Nord-Atlantic a hotarat sa construiasca unui nou cartier general al NATO inca din 1999, cel vechi fiind din 1967 si nu mai corespunde cerintelor actuale.

Guvernul belgian a concesionat NATO pentru constructia noului cartier general un teren de 40 de hectare in Bruxelles, in imediata apropiere a sediului actual. Lucrarile pe santierul noului cartier general au fost inaugurate oficial in decembrie 2010, finalizarea noului cartier general fiind preconizata pentru 2015.

Sursa: Finantistii.ro

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Robotii, parte din viata noastra Avem nevoie de un cod moral pentru roboti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2012
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

%d blogeri au apreciat: