Regulamentul Concursului National ”Electricianul Anului 2012 – SONEL”

mai 2, 2012 at 3:43 pm Lasă un comentariu

Organizatorul Concursului National „Electricianul Anului 2012 – SONEL” este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.

Concursul „Concursul National – Electricianul Anului 2012 – SONEL” se desfasoara in perioada: 1 august – 20 octombrie 2012. Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei TIB, in data de 20 octombrie 2012 la Romexpo.

Sponsor principal al editiei din 2012 este firma SONEL, de aceea concursul din acest an va purta denumirea de „Concursul National – Electricianul Anului 2012 – SONEL”. La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric si cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de „Electrician al Anului” nu mai poate concura la acest concurs. De asemenea la concurs nu pot participa membri ai Consiliului Director AREL.

INSCRIEREA LA CONCURS

Pentru inscriere in concurs se vor expedia urmatoarele documente : -Copie act de calificare in domeniul electric -CV cu activitatea desfasurata in domeniul electric -Recomandari (acest document nu este obligatoriu). -Proba de concurs, reprezentand descrierea, cu text si imagini, a unei lucrari de verificare si masurare a unei instalatii electrice. Proba trebuie sa fie prezentata in mod anonim, in format doc. Poate fi de orice nivel de tensiune si putere, din orice specialitate electrica. Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 1 august-30 august 2012. Ele se vor expedia prin email la adresa info@asociatiaelectricienilor.ro .    Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite . Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util. Concurentii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare.   

DESCALIFICARE

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a Partenerilor, a Sponsorilor sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. Daca un finalist nu poate sa participe la faza finala din data de 20 octombrie 2012, este obligat sa anunte cu minim 5 zile inainte de aceasta, astfel incat urmatorul clasat sa poata fi anuntat pentru a inlocui locul vacant.  Organizatoriul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea.

JURIZAREA

Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 1-15 septembrie 2012, cand se va face preselectia celor 4 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape va fi format din 5 membri care vor fi desemnati de Consiliul Director AREL pana la data de maxim 1 septembrie 2012. Acestia nu trebuie sa fie dintre cei inscrisi la concurs.    Juriul va aprecia : calitatea prezentarii, respectarea legislatiei in domeniu, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii etc.    Etapa finala a concursului va avea loc in data de 20 octombrie 2012, in cadrul TIB 2012, cand cei 4 finalisti vor face o prezentare orala de maxim 15 minute a lucrarii inscrisa in concurs, vor raspunde intrebarilor suplimentare ale juriului si vor sustine un test practic de masuratori ale unei instalatii electrice. Acest juriu va fi numit in data de maxim 15 octombrie 2012, de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri. In toata perioada de jurizare, pana la etapa finala, documentele concurentilor vor fi jurizate in mod anonim. Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 20 octombrie 2012, in prezenta concurentilor, a organizatorilor, a sponsorilor, a publicului si a reprezentantilor mass-media care participa la eveniment. Juriul final al concursului poate emite si alte norme de punctare si departajare a concurentilor.    

PREMIILE OFERITE

Organizatorul, cu sprijinul sponsorilor, ofera urmatoarele premii : -Trofeul „Electricianul Anului 2012 – SONEL” -Premiile 1, 2 si 3 Festivitatea de premiere va avea loc in data de 20 octombrie 2012, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul TIB 2012. Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente din domeniul electric, scule, carti, aparate si alte obiecte de valoare oferite de sponsori si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica. Castigatorul Trofeului va primi din partea Sonel si un aparat de masura multifunctional, varf de gama, cu cele mai bune caracteristici pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant, a continuitatilor, a rezistentei de izolatie, a caracteristicile de declansare a protectiilor diferentiale, succesiune de faze si toti ceilalti parametri ai instalatiilor electrice. Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea altor premii sau mentiuni speciale . Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare.    

LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

DISPOZITII FINALE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant . Toate datele si documentele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri publicitare si informative. Participand la acest concurs sunteti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea castigatorului si continutul lucrarii sa fie folosite in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament.

Entry filed under: Evenimente. Tags: , .

Transpaleti cu cantar La Multi Ani, Constantin si Elena!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

mai 2012
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d blogeri au apreciat: