Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni din tara la mentenanta

august 1, 2011 at 1:03 pm Lasă un comentariu

Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni din tara la mentenanta(intretinerea si reparatia retelelor de distributie), ocupand pozitia I, la Concursul profesional Trofeul Electricianului-faza nationala, desfasurat, in perioada 11 – 15 iulie.

La sectiunea distributie, electricienii moldoveni s-au situat pe pozitia a doua. Compania E.ON Moldova Distributie a fost reprezentata de 21 de electricieni, scrie Monitorul de Suceava.

Echipa de electricieni a E.ON Moldova Distributie a fost in competitie cu echipe ale companiilor de distributie a energiei electrice si de mentenanta a retelelor de distributie din Romania operate de Grupurile CEZ, Electrica si Enel.

Concursul s-a desfasurat pe sapte specializari, in cadrul a doua sectiuni: distributie (cu specializarile: exploatare statii transformare; PRAM (protectii, relee, automatizari); exploatare retele de distributie de medie si joasa tensiune; masurare energie electrica si mentenanta (cu specializarile: montare si reparare echipamente primare in statiile de transformare;
defectoscopie linii electrice subterane de medie si joasa tensiune; montare si reparatii instalatii de medie si joasa tensiune).

Fruntasi pe echipe, dar si individual

Angajatii E.ON Moldova Distributie s-au remarcat prin castigarea locurilor intai pe echipe la doua specializari din cadrul sectiunii de mentenanta. De asemenea, E.ON Moldova Distributie a ocupat primul loc in clasamentul individual la specializarile „defectoscopie linii electrice subterane”, „exploatare statii de transformare” si „PRAM” (protectii si automatizari), scrie Monitorul de Suceava.

„Obtinerea unor rezultate deosebite la Trofeul Electricianului confirma inca o data profesionalismul nostru si este o consecinta directa a preocuparii pentru performanta. Multumesc colegilor nostri pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care au dat dovada la aceasta prestigioasa competitie, dar si in activitatea cotidiana”, a declarat Sorin Sebastian Potanc, Directorul
General al E.ON Moldova Distributie.

Concurs cu traditie

Trofeul Electricianului este un concurs profesional pentru electricienii din companiile de distributie a energiei electrice si de mentenanta a retelelor de distributie care promoveaza competitia si perfectionarea permanenta in domeniu. Prima editie a Trofeului Energeticianului a avut loc in anul 1979, iar de atunci aceasta competitie profesionala se desfasoara fara intrerupere, ajungand in prezent la editia cu numarul 32.

Sursa: Monitorul de Suceava

Entry filed under: Evenimente. Tags: , , .

ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor General Electric, rezultate financiare foarte bune in trimestrul II in 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

august 2011
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

%d blogeri au apreciat: