APC by Schneider Electric anunta integrarea APC InfraStruxureTM Central si HP Operations Manager

iulie 27, 2011 at 10:41 am Lasă un comentariu

APC by Schneider Electric, anunta integrarea APC InfraStruxureTM Central si HP Operations Manager, care permite managerilor din domeniul IT sa inteleaga impactul pe care schimbarile la nivelul fizic al retelelor il au asupra sistemelor IT.

Managerii de IT au acum posibilitatea de a repera si monitoriza in timp real schimbari in ceea ce priveste sistemele de alimentare, climatizare si mediu prin HP Operations Manager, reducand astfel riscurile si crescand disponibilitatea centrului de date, precum si eficienta energetica. Smart Plug-In-urile (SPI) vor integra ierarhia componentelor, statusul dispozitivelor si datele monitorizate
ale InfraStruxure Central in mediul HP Operations Manager. Solutia integrata:

· Distribuie date cheie ale echipamentelor multi-vendor, inclusiv notificarile de alarma si arhiva de date despre mediul ales pentru instalarea serverelor.

· Ofera o viziune comprehensiva asupra felului in care mediile fizice si de IT opereaza in mod independent si se influenteaza reciproc, asigurand informatii critice de operare referitoare la alimentarea electrica si climatizare.

· Aduce vizibilitatea, controlul si automatizarea necesare pentru ca o companie sa fie mai eficienta si sa mentina nivelurile de servicii IT.

„Aceasta integrare le permite clientilor sa se bucure de avantajele unei viziuni centralizate si ale capacitatii de raportare a APC InfraStruxure Central in concordanta cu HP Operations Manager, pentru o mai buna monitorizare a infrastructurilor complete de IT,” afirma Jim Simonelli, Senior vicepreședinte si CTO, APC by Schneider Electric. „APC by Schneider Electric si HP impartasesc
idealul de a-si ajuta clientii in demersurile acestora de a opera centre de date mai eficiente, prin asigurarea unor instrumente de management comprehensiv care livreaza solutii rentabile pentru imbunatatirea aplicatiilor de business, scrie AgendaConstructiilor.”

„Integrarea APC InfraStruxure Central si HP Operations Manager este cu adevarat alegerea potrivita pentru compania noastra” a declarat Terrence Walsh, Director IT Planning, Consolidated Edison Company of New York. „Cand am auzit pentru prima data despre aceste demersuri de integrare, am stiut ca acest lucru ne va ajuta in atingerea obiectivelor noastre de fiabilitate si consolidare. Am fost bucurosi sa luam parte la testarea programului si sa oferim feedback in ceea ce priveste experienta noastra. Acum putem vizualiza si administra infrastructura noastra, inclusiv sistemele de alimentare si climatizare printr-o singura interfata, in locul numeroaselor programe pe care eram nevoiti sa le utilizam pentru obtinerea acelorasi informatii pe care le obtinem prin noua configurare. Posibilitatea de a primi toate aceste informatii intr-o platforma de soft unica ne-a permis o
administrare mult mai eficienta si rentabila a centrelor de date.”

Printre cele mai importante probleme cu care se confrunta managerii centrelor de date, se numara monitorizarea infrastructurii de tip multi-vendor si posibilitatea de a accesa datele in timp real. Softul APC InfraStruxure Central intampina aceste nevoi prin monitorizarea de tip end-to-end si controlul sistemelor de alimentare, climatizare, siguranta si al utilizarii energiei din cladire prin intermediul sistemelor IT. In plus, caracteristici precum alertarea inteligenta, posibilitatea de personalizare, identificarea automata a dispozitivelor si configurarea generala ofera o usurinta in implementarea InfraStruxure Central in centrele de date, scrie AgendaConstructiilor.

HP Operations este un lider in industria de produse si solutii de management care ajuta clientii sa administreze mediile fizice si virtuale de IT la nivelul centrelor de date, al computerelor clientilor si al dispozitivelor. Softul asigura o consola unica de management pentru infrastructurile virtuale si cele de tip „cloud” (in care resursele si serviciile sunt distribuite pe mai multe
servere intr-o singura retea), precum si vizualizari ale schimbarilor, aplicatiilor, serviciilor de business si infrastructurii.

Despre APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. Solutiile APC includ surse de putere neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura APC InfraStruXure® – cea mai buna solutie din industrie – o solutie completa care integreaza electro-alimentarea, climatizarea de precizie si administrarea.

Sursa: Comunic.ro

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , .

Energobit mizeaza pe morile de vant Electrica va produce energie verde incepand cu 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: