Schneider Electric a primit premiul „Cel mai bun endorser” in cadrul Data Centers Europe 2011

iulie 20, 2011 at 10:50 am Lasă un comentariu

Angajamentul luat de Schneider Electric cu privire la utilizarea eficienta a energiei in centrele de date a fost bine intampinat de “Codul de conduita” al Comisiei europene.

Schenider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a fost premiat in cadrul Conferintei Data Centers Europe 2011, la categoria “Cel mai bun endorser 2011” al Codului de Conduita*. Acest premiu a fost acordat de Paolo Bertoldi, presedintele Codului de Conduita, in semn de recunostinta fata de angajamentul companiei de a optimiza performantele in utilizarea energiei in centrele de date.

Schneider Electric a fost selectat pentru acest premiu dintre cele 120 de companii europene participante la concurs. Compania a fost aleasa datorita competentelor sale, sprijinului acordat si angajamentului luat fata de industria centrelor de date, precum si datorita programului de economisire a energiei. Schneider Electric a semnat Codul de Conduita in aprilie 2011 si s-a alaturat furnizorilor principali de solutii pentru eficientizarea folosirii energiei. In acest sens, Schneider Electric s-a angajat:
• Sa promoveze cele mai bune practici ale centrelor de date in cadrul clientilor-companii.
• Sa adopte o abordare prietenoasa fata de mediul inconjurator.

“Suntem incantati ca angajamentul nostru de a promova o abordare eco in centrele de date a fost recunoscut astazi. De peste 10 ani Schneider Electric dezvolta solutii de optimizare a consumului de energie cu scopul de a oferi o energie electrica mai sigura, de incredere si prin care sa protejam mediul inconjurator”, a spus Paul-François Cattier, Global Vice-President Data Center Solutions la Schneider Electric.

Premiul “Cel mai bun endorser” este rezultatul unei politici dezvoltate in urma cu multi ani de Aaron Davis, Chief Marketing Officer al companiei, care a vizat castigarea recunoasterii excelentei Schneider Electric. Ca un adevarat vizionar, Paul-François Cattier, Global Vice-President Data Center Solutions, anticipeaza solutiile ce vor fi necesare in viitor pentru a raspunde schimbarilor din domeniul IT din prezent.

„Intotdeauna a reprezentat o prioritate pentru noi sa ne asiguram ca centrele de date functioneaza cat mai eficient. Astazi,
densitatea serverului, virtualizarea si cloud computingul sunt oportunitati fantastice cand vorbim despre utilizarea eficienta a energiei. Dar cloud computingul necesita si ca centrele de date sa fie proiectate pentru a livra densitate reala, mai multa flexibilitate si automatizare.”, spune Paul-François Cattier. “Schneider Electric ofera solutii complet integrate care optimizeaza
consumul de energie si capacitatea de racire din centrele de date. Tehnologia avanseaza rapid, la fel si cerintele consumatorilor. De aceea solutiile noastre pot fi folosite atat pentru a actualiza si a extinde implementarea, cat si pentru a creste densitatea sistemelor IT, fara a supradimensiona centrele de date.”

* Eliberat in 2009 de Centrul de Cercetare al Comisiei Europene, “Codul European de Conduita” este primul ghid destinat utilizarii eficiente a energiei in centrele de date. Scopul sau este de a reduce impactul economic si de mediu a consumului in crestere de energie in camerele IT. De asemenea, codul seteaza principiile generale care pot fi aplicate si descrie actiuni specifice ce pot fi desfasurate de toti jucatorii pentru folosirea optimizata a energiei fara a altera siguranta sau continuitatea serviciilor oferite de centrele de date.

Sursa: Schneider Electric

Entry filed under: Energie. Tags: , .

Deficiente majore descoperite in timpul unui control la echipamentele electrice de joasa tensiune Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie in Malaezia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: