Electroalfa, 20 de ani pentru viitor

iulie 12, 2011 at 10:45 am Lasă un comentariu

In luna iulie a acestui an Compania Electroalfa celebreaza 20 de ani de activitate, perioada in care a reusit sa devina un actor important al domeniului electro-energetic romanesc, unul din principalii producatori de echipamente destinate productiei si distributiei energiei electrice.

Electroalfa inseamna astazi 10 reprezentante de vanzari, 4 filiale de productie, 3 fabrici moderne si un brand puternic, solid fundamentat pe experienta si devotarea a 340 de specialisti.

Credem ca acum, cand implinim 20 de ani de activitate, am ajuns la maturitatea profesionala si functionala deplina, ce ne permite sa abordam piata cu o organizare interna noua, axata pe divizii.

Noua structura a companiei include urmatoarele divizii: Joasa Tensiune, Medie Tensiune, Echipamente de Electroalimentare,
Antrepriza, Confectii Metalice, Mentenanta si Energie Verde.

Daca primele 6 entitati s-au format ca urmare fireasca a portofoliului de produse si servicii detinut pana in prezent, ultima divizie vine cu un suflu nou prin domeniul diferit pe care il tinteste.

Configurarea noii arhitecturi de business permite o administrare mult mai eficienta si competitiva a fiecarei linii de produs, fiind rezultatul unor ambitioase planuri strategice de dezvoltare. La baza acestui proces de reorganizare a stat preocuparea constanta pentru maximizarea zonei de contact cu piata, flexibilitate si adaptabilitate la schimbarile ce caracterizeaza contextul actual de business.

Aniversarea a 20 de ani de existenta este un prilej excelent pentru a le multumi tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in demersul nostru de a construi aceasta poveste de succes. Vom sarbatori alaturi de ei, prieteni si parteneri, colegi si colaboratori, in zilele de 7 si 8 iulie a.c.

Despre ELECTROALFA:

Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Compania produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente de electroalimentare, confectii metalice. Oferteaza si gestioneaza lucrari de antrepriza. Ofera servicii de asistenta tehnica permanenta, mentenanta si post garantie. Presteaza servicii de zincare electrochimica si vopsire in camp electrostatic. Dezvolta proiecte ce vizeaza productia si furnizarea de energie nepoluanta din surse regenerabile.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , , .

Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse Crestere cu 60% a cifrei de afaceri in primul trimestru pentru Euro Vial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: