Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse

iulie 11, 2011 at 1:00 pm Lasă un comentariu

In baza parteneriatelor sale cu cei mai buni furnizori din domeniu si cu aportul solutiilor proprii, Novensys anunta implementarea la Coelco, distribuitor de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice, a unei solutii software complete care include atat solutia de logistica Novensys for Warehouse, cat si echipamente hardware specializate.

Pentru rezolvarea problemelor de gestiune a stocului de marfa, urmarirea rotatiei stocurilor, localizarea produselor in cadrul depozitului, urmarirea livrarilor si trasabilitate, Coelco a implementat solutia informatica completa de management al depozitelor. Ca specific al implementarii, solutia gestioneaza si stocul din zona de productie, aplicatia acoperind si activitatea de productie
a companiei prin urmarirea materialelor consumate conform retetei, precum si transferul marfii catre celelalte gestiuni din cadrul depozitului.

Cand vine vorba de avantajele pe care ni le-a oferit Novensys prin implementarea solutiei Novensys for Warehouse e greu sa te opresti numai la unul singur. Pentru noi, a contat foarte mult posibilitatea de a identifica rapid marfa in depozit, de a sti exact locul in care se afla si de a nu ne mai baza numai pe gradul de cunostinte ale operatorului, a declarat Narcis Stremtan, director IT Coelco, completand: Insa nu putem lasa deoparte nici expertiza consultantilor Novensys si eforturile depuse de acestia pentru a veni cu idei
practice si personalizate nevoilor noastre, un exemplu bun este modul de asezare al marfii in depozit. De asemenea, echipa Novensys a reusit sa atinga toate punctele principale propuse in cadrul acestui proiect si sa se incadreze in termenii si conditiile stabilite.

Proiectul de implementare a fost sustinut de finantarea prin fonduri europene, solutia propusa de Novensys fiind selectata in urma unei licitatii publice, criteriul de selectie fiind mixul tehnico-financiar. Solutia Novensys a raspuns cel mai bine cerintelor logistice din activitatea Coelco, precum si cea mai avantajoasa oferta atat din perspectiva tehnica, cat si din perspectiva financiara.

Implementarea realizata la Coelco de specialistii Novensys ne confirma pozitia de lider de piata in zona implementarilor IT pentru managementul stocurilor in depozite. Aceasta implementare nu a fost una deloc usoara, insa echipa noastra a reusit prin implicare sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor nostri, a declarat Bogdan Nicolae, VP Products & Services Novensys.

Consultantii Novensys au respectat cerintele Coelco, au venit cu idei noi si au imbunatatit fluxul logistic prin suport in rearanjarea marfii in depozit si in transmiterea datelor de la ofertare catre reteaua de distributie. Proiectul de implementare a avut ca etapa finala instruirea reprezentantilor Coelco in utilizarea solutiei Novensys for Warehouse. Trainingul s-a adresat atat utilizatorilor din depozit, sectiei de productie, cat si managementului si administratorilor tehnici ai solutiei, desfasurandu-se in cadrul mai multor
etape ce au inclus atat o instruire practica, cat si o evaluare ulterioara asupra cunostintelor acumulate.

Despre Coelco

Grupul Coelco se ocupa cu distributia de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice, inregistrand in 2010 o cifra de afaceri de circa 10 milioane de euro. Inca de la infiintare, Coelco a constientizat importanta construirii unei relatii stabile cu clientii, de aceea s-a axat pe reducerea timpului de raspuns prin crearea unei oferte complete de
aparate de tensiune joasa si medie, livrarea din stoc pentru un numar cat mai mare de produse si dialog continuu cu clientii. Cu sapte puncte de lucru in tara si un sediu central in judetul Ilfov, grupul Coelco trebuie sa gestioneze eficient un depozit in Bucuresti de 2.300 de metri patrati cu 12.000 de locatii de stocare a marfii si un stoc de marfa cu o valoare de peste 1.600.000 Euro.

Despre Novensys

Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

Sursa: Comunicatemedia

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , .

Solutie inovativa de producere a apei potabile Electroalfa, 20 de ani pentru viitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: