GENESYS Systems devine Premier Partner al APC by Schneider Electric

iunie 30, 2011 at 9:54 am Lasă un comentariu

La inceputul lunii iunie, GENESYS Systems a obtinut o noua certificare devenind Premier Partner al APC By Schneider Electric ca o recunoastere a performantelor deosebite obtinute de-a lungul colaborarii dintre cele doua companii.

Trecerea la acest nivel superior de parteneriat reprezinta o noua etapa a colaborarii dintre GENESYS Systems si APC by Schneider Electric. Experienta acumulata pana in prezent ca urmare a numeroaselor proiecte desfasurate cu success, alaturi de specializarile detinute, confirma inca odata capacitatea specialistilor GENESYS Systems de a realiza cu success design-ul solutiilor de
electroalimentare precum si serviciile de implementare si mentenanta aferente.

Obtinerea certificarii Premier Partner al APC by Schneider Electric a venit ca o confirmare oficiala din partea APC by Schneider Electric a faptului ca avem capacitatea de pune la dispozitia clientilor cele mai competitive solutii bazate pe echipamente APC – capacitate demonstrata prin multitudinea de proiecte incheiate pana in prezent -, de a construi si dezvolta o colaborare aducatoare de valoare pentru ambele parti. In calitate de Premier Partner al APC by Schneider Electric vom avea posibilitatea de a colabora direct cu specialistii APC si de a accesa instrumente ce ne vor asigura avantajul competitiv in fata altor furnizori de solutii. De asemenea vom beneficia de o serie de avantaje ce ne vor ajuta sa venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune solutii ce le vor pemite obtinerea unui ROI favorabil pentru investitiile realizate in infrastructura IT. a declarat Stefan Condrea, Technical Manager in cadrul companiei GENESYS Systems.

Despre GENESYS Systems

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si]a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:
Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM]uri.
Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.
Aplicatii Software de Business produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.
Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Despre APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. Solutiile APC includ surse de putere neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura APC InfraStruXure – cea mai buna solutie din industrie o solutie completa care integreaza electro-alimentarea, climatizarea de precizie si administrarea.

Schneider Electric, un specialist global in managementul energiei cu operatiuni in peste 100 de tari, ofera solutii integrate pentru multiple segmente de piata. Compania detine pozitii de lider in domeniul energiei si infrastructurii, procese industriale, automatizarea cladirilor, centre si retele de date, avind totodata si o prezenta puternica pe segmentul rezidential. Cei peste 100,000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15.8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile sa profite la maxim de resursele energetice.

Sursa: Comunicatemedia

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , , .

EnergoBit a sustinut Proiectiile de Gala la zece ani de TIFF Eticheta A de eficienta energetica pentru termostatele Danfoss

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2011
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogeri au apreciat: