Complexul Lakeview: economii de 30% la energie

iunie 6, 2011 at 10:26 am Lasă un comentariu

Chiriasii complexului Lakeview sunt printre primii romani care se aliniaza la un standard superior de confort si siguranta, bucurandu-se de o cladire „verde”.

In plus, monitorizarea individuala a consumurilor de energie le va reduce facturile si le va eficientiza costurile de intretinere, scrie Casamea.ro.

Complexul Lakeview este primul ansamblu de cladiri care a obtinut recunoasterea de cladire ecologica, cu acte in regula -respectiv certificatul BREEAM (BRE Environmental Assessment Method, un sistem de evaluare a cladirilor din punct de vedere ecologic la nivel mondial). In total, in lume, au fost certificate circa 110.000 de cladiri.

In total, complexul Lakeview are o suprafata construita desfasurata de 26.000 mp suprateran si 19.000 mp subteran si se incadreaza in categoria de clasa energetica A.

Pentru a atinge aceasta performanta, compania Schneider Electric Romania i-a furnizat investitorului toate echipamentele si instalatiile necesare, in valoare totala de un milion de euro, potrivit Casamea.ro.

„Procesul de management al cladirii impreuna cu cel de alimentare cu energie electrica sunt esentiale atunci cand avem de-a face cu o cladire de birouri. Solutiile furnizate pentru Lakeview reprezinta modul in care Schneider Electric Romania a raspuns provocarii de a crea o cladire ecologica inteligenta si eficienta din punct de vedere energetic” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.

Sursa: Casamea.ro

Entry filed under: Energie verde. Tags: , , .

Casa verde 2011 Legea privind stimularea energiei regenerabile nu se aplica nici dupa aproape trei ani de la aparitie, dar se modifica pentru a doua oara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2011
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogeri au apreciat: