Schneider Electric cumpara activele DIGILINK

aprilie 8, 2011 at 5:53 pm Lasă un comentariu

Schneider Electric anunta ca a semnat un acord cu Smartlink Network Systems Ltd. pentru achizitionarea companiei DIGILINK, un furnizor indian de top in domeniul sistemelor de cablare structurata.

Schneider Electric a anuntat semnarea acordului cu Smartlink Network Systems, prin care achizitioneaza activele companiei DIGILINK, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de cablare structurata din India.

Cu sediul central in Mumbai, DIGILINK are 92 de angajati si a inregistrat vanzari de aproximativ 25 milioane euro in 2010. Compania detine o unitate de productie si un centru de cercetare si dezvoltare in Goa, precum si birouri de vanzari si distributie in intreaga Indie. DIGILINK este un nume recunoscut in India in domeniul cablarii structurate si al retelelor de date si reprezinta o prezenta puternica in segmentul de retail, in institutiile educationale, de stat si serviciile financiare, precum si in birourile mici, gen home offices.

Prin DIGILINK, Schneider Electric isi consolideaza capacitatea de a surprinde oportunitatile de pe piata retelisticii din India, in continua crestere, dar si din alte noi economii, in special in zona Asia-Pacific si Orientul Mijlociu. Grupul va avea acces la reteaua de distributie DIGILINK in zona de retail, completandu-si prezenta in segmentul intreprinderilor, ceea ce va duce la oportunitati semnificative de vanzari si pentru produsele de energie si IT.     

Eric Rondolat, Executive Vice-President Power Asia-Pacific a declarat ca “Aceasta achizitie intareste angajamentul nostru de a ne creste prezenta in India. Cu DIGILINK, Schneider Electric devine un jucator important pe piata indiana a solutiilor de cablare structurata si genereaza sinergii, beneficiind de reteaua sa de distributie. Ne dorim de asemenea sa captam oportunitati de piata in alte economii cu aceste produse.” 

Definitivarea tranzactiei este supusa acordului actionarilor Smartlink Network Systems Ltd. si indeplinirii conditiilor prevazute. Pretul de achizitie al activelor este 5.030 milioane de rupii indiene (aprox. 80 milioane de euro). Se estimeaza ca achizitia va raspunde criteriilor Schneider Electric de rentabilitate a investitiilor.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Entry filed under: Energie. Tags: , .

Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu combinat 109FB de la GE Romania participa la Hannover Messe cu 15 institute de cercetare si firme inovative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

aprilie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

%d blogeri au apreciat: