Schneider Electric a achizitionat doua companii din domeniul tehnologiilor software pentru managementul cladirilor

martie 16, 2011 at 1:32 pm Lasă un comentariu

Schneider Electric isi consolideaza pozitia in domeniul solutiilor complete de control si optimizare a performantelor pentru cladiri.

Schneider Electric a anuntat achizitia a doua companii franceze, pioniere in domeniul tehnologiilor software pentru managementul cladirilor: Vizelia, furnizor de software pentru monitorizarea in timp real a cladirilor si D5X, companie specializata in solutii pentru optimizarea utilizarii spatiului comercial.

Cu ajutorul software-ului inovator al companiei Vizelia, clientii pot obtine informatii in timp real privind consumul de energie, planificarea intretinerii si managementul imobilelor. Acesta se adreseaza atat cladirilor noi, cat si celor deja existente, in special din sectoarele de educatie, imobile comerciale si cladiri publice.

D5X are 27 de angajati si ofera solutii complete in trei domenii principale: urmarirea in timp real a deplasarilor si a gradului de ocupare a imobilelor, sisteme de control al salilor (inclusiv contolul iluminarii, al storurilor si ventilatiei) si managementul retelelor de date.

Prin aceste achizitii, Schneider Electric isi completeaza gama de solutii pentru managementul complet integrat al cladirilor si consolideaza valoarea adaugata oferita utilizatorilor finali si proprietarilor de cladiri.

Chris Curtis, vicepresedinte executiv pentru sectorul Buildings, a declarat: „Prin achizitionarea Vizelia si D5X, Schneider Electric isi creste capacitatea de a oferi solutii complete pentru imbunatatirea performantei cladirilor. Vom fi de asemenea in masura sa ne folosim de pozitia pe piata detinuta in anumite tari si sa propunem aceste tehnologii clientilor nostri din afara Frantei .”

„Continuam sa facem investitii inovatoare in Franta pentru a oferi solutii fara egal. Clientii nostri vor sa aiba controlul asupra instalatiilor, atat din punct de vedere al consumului energetic, cat si din punct de vedere al optimizarii performantei”, a explicat Frédéric Abbal, presedintele Schneider Electric Franta.

Se estimeaza ca aceste doua achizitii vor raspunde criteriilor de rentabilitate a investitiilor (ROCE) ale Schneider Electric.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Entry filed under: Energie. Tags: , .

Automated Test Summit 2011 Materiale polimerice performante pentru energetica nucleara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

martie 2011
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d blogeri au apreciat: