Emerson: Rezultate financiare bune primului trimestru al anului 2010-2011

februarie 17, 2011 at 9:18 am Lasă un comentariu

Concernul Emerson, specializat in fabricatia unei game diverse de produse si tehnologii industriale, avand sediul central in localitatea St. Louis – SUA, a comunicat rezultatele financiare aferente primului trimestru al anului fiscal 2010 – 2011.

Conform informatiilor date publicitatii, vanzarile nete au fost de 5,5 miliarde USD, in crestere cu 15% fata de intervalul similar din anul anterior. Fluxul de numerar rezultat din activitati operationale a atins nivelul de 322 milioane USD, in scarere de la 687 milioane USD, pe fondul cresterii cheltuielilor de capital aferente in perioadei de rederesare economica, scrie AgendaConstructiilor.

Pe segmentul de scule, unde sunt incluse si rezultatele diviziei Ridgid – unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii tehnice pentru constructia/intretinerea instalatiilor sanitare – vanzarile au sporit cu 3%. Consolidarea activitatii in acest domeniu a fost oarecum perturbata de cererea scazuta in sectorul constructiilor rezidentiale, situatie ce se estimeaza ca se va mentine si in perioada urmatoare. Cu toate acestea, profitabilitatea s-a majorat cu 2,1%, ajungand la 20,8%.

Pe termen scurt, luand in considerare tendintele mondiale de revigorare economica, expertii Emerson mizeaza pe o accelerare a tendintei ascendente, pentru intregul an fiscal fiind vizata o crestere de 15% a profitului si a cifrei de afaceri. Echipamente de prelucrare a tevilor marca Ridgid sunt disponibile in Romania prin intermediul firmei RET Utilaje, din Bucuresti.

Sursa: Agendaconstructiilor

Entry filed under: Statistici. Tags: , .

Comisia Auditorilor Energetici in favoarea Certificatelor de Performanta Energetica ICPE-CA: Bioreactor pe baza de biomasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

februarie 2011
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

%d blogeri au apreciat: