GE – contracte pentru 258 de turbine eoliene in Brazilia

decembrie 20, 2010 at 1:18 pm Lasă un comentariu

Brazilia, liderul in energie eoliana din America Latina, ofera in continuare oportunitati semnificative de dezvoltare in domeniul energiei eoliene.

In cadrul Licitatiilor de Energie Alternativa pentru 2010 din aceasta tara, GE (NYSE: GE) a anuntat patru noi contracte incheiate cu dezvoltatori locali care si-au asumat angajamente pentru furnizarea a peste 400 MW de energie curata, generata din surse eoliene, in productia de energie regenerabila a Braziliei. Aceste angajamente insumeaza 258 de turbine eoliene avansate ale GE cu capacitate de 1,5 si 1,6 MW. Turbinele eoliene GE din seria de 1,5 MW sunt turbinele eoliene cu cea mai extinsa prezenta la nivel mondial.

Clientii care si-au luat angajamente fata de GE in cadrul Licitatiilor de Energie Alternativa pentru anul 2010, in Brazilia, sunt Renova Energia  S.A., Dobreve Energia S.A. (DESA), Contour Global si Bioenergy. Proiectele celor patru clienti sunt localizate in statele Bahia si Rio Grande do Norte.

„Capacitatea noastra de a furniza cea mai buna tehnologie adecvata conditiilor de vant din Brazilia ne garanteaza succesul continuu in cadrul licitatiilor de energie eoliana din aceasta tara”, a declarat Victor Abate, vicepresedinte—energie regenerabila pentru GE Power & Water. „Ne axam pe cresterea competitivitatii clientilor astfel incat acestia sa devina cei mai competitivi din Brazilia, in timp ce se concentreaza pe implicarea in indeplinirea obiectivelor nationale de energie regenerabila”.

Sursa: Smartfinancial

Entry filed under: Energie, Energie verde. Tags: , .

Unda verde celui mai mare parc fotovoltaic din tara Vom plati mai mult la curent in 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

decembrie 2010
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d blogeri au apreciat: