Schneider Electric Romania sustine programul de eficientizare Apa Nova

noiembrie 23, 2010 at 5:55 pm Lasă un comentariu

Schneider Electric si Apa Nova au finalizat un proiect prin care se urmareste sporirea eficientei in distributia apei in Bucuresti.

Schneider Electric, lider global in managementul energiei, anunta finalizarea proiectului derulat in parteneriat cu Apa Nova – furnizorul de apa al Bucurestiului. Proiectul a avut ca obiectiv  eficientizarea distributiei de apa prin implementarea de solutii inteligente de automatizari, sistematizari si control de la distanta.

Proiectul a fost unul de anvergura –cu peste 4 milioane de euro investite pentru implementarea sistemelor de dozare automata si supraveghere in statiile de productie, precum si in statiile de pompare secundare (de exemplu Rosu si Grozavesti) pentru a eficientiza procesul  de colectare, tratare si distributie a apei catre consumatori.

Inovatiile implementate de Schneider Electric reduc cu pana la 17% consumul de energie actual, ceea ce are ca rezultat o economie de peste 600.000 euro, contribuind astfel la o factura mai redusa pentru consumatori. In plus, prin sistemele de supraveghere la distanta se asigura o continuitate in alimentarea cu apa dar si detectarea si rezolvarea din timp a eventualelor defectiuni ce pot cauza intreruperi.

Controlul centralizat si detaliat al instalatiilor contribuie la mentinerea unor parametri de functionare si astfel maximizeaza eficienta energetica a intregului sistem de distributie de apa. Sistemul de semnalare si gestionare pentru mentenanta si reparatiil de urgenta este de asemenea imbunatatit prin solutiile inteligente Schneider Electric. Toate acestea in cele din urma vor reprezenta un serviciu mai eficient de distributie de apa in avantajul clientilor Apa Nova, atat cei casnici, cat si cei industriali.
„Partenerii nostri din acest proiect au primit cu deschidere produsele Schneider Electric si ne-au oferit sansa de a integra solutiile noastre inovatoare cu beneficii de durata si rezultate palpabile. Suntem onorati ca am fost parte din acest proiect ce impune noi standarde in segmentul managementului circuitului apei in cadrul APA NOVA.” declara David Nicholl, Country President Schneider Electric Romania.

La randul sau, Bruno Roche, Director General APA NOVA adauga: „Colaborarea cu Schneider Electric a insemnat pentru APA NOVA o perfectionare a proceselor ce intervin in sistemul de circulare a apei: colectarea, tratarea si distributia apei catre consumatori. Astfel am crescut standardul serviciilor oferite de noi, ceea ce ii face pe clienti mai multumiti, si nu in ultimul rand, am economisit bani si energie .”

Sursa: Schneider Electric

Entry filed under: Energie. Tags: , , .

Consumatorii vor fi informati in privinta surselor din care este produsa electricitatea Fermentator de biomasa pentru generare de energie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

noiembrie 2010
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: