Statii de incarcare universale pentru masini electrice in reteaua de alimentare Total Belgia

noiembrie 9, 2010 at 3:37 pm Lasă un comentariu

Schneider Electric, lider global in managementul energiei, a livrat 6 statii universale de incarcare a masinilor electrice pentru echiparea retelei experimentale de alimentare Plug to Drive (incarci si conduci) Total Belgia.

Schneider Electric a realizat o solutie de reincarcare completa si universala, raspunzand cerintelor Total Belgia si oferind consumatorilor toate optiunile disponibile, de la incarcare normala la incarcare rapida, pentru orice tip de vehicul. Astfel, statia de alimentare permite alimentarea unui vehicul electric in curent alternativ de 16 A, 32 A si 63 A si in curent continuu de pana la 125 A.

„Prin implementarea solutiilor noastre in cadrul infrastructurii si sistemelor de operare existente in cadrul Total Belgia, Schneider Electric demonstreaza capacitatea de a oferi o tehnologie de incarcare simpla si rapida a vehiculelor electrice”, a declarat Jean-Paul Brees, Presedinte Schneider Electric Belgia. „Oferta completa propusa in cadrul retelei Plug to Drive (Incarci si conduci) Total Belgia va permite colectarea unor informatii importante cu privire la utilizarea incarcarii vehiculelor electrice in statiile de alimentare cu carburant.”

Inaugurata in octombrie, reteaua Plug to Drive (Incarci si conduci) contribuie la dezvoltarea eco-mobilitatii, oferind siguranta aprovizionarii pentru primii utilizatori de masini electrice. Statiile inovatoare Plug to Drive (Incarci si conduci) sunt amplasate in zona urbana Bruxelles, precum si la Anvers si Namur.

Sursa: Schneider Electric

Publicitate

Entry filed under: Energie. Tags: , .

Un roman poate face gadgeturile de 10 ori mai eficiente electric Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile SCADA in sectorul romanesc de apa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

noiembrie 2010
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: