Schneider Electric creeaza oportunitati de angajare in Romania

octombrie 26, 2010 at 12:14 pm Lasă un comentariu

Schneider Electric va inaugura un Centru de relatii cu clientii in Bucuresti pentru divizia sa de IT, departament care va raspunde atat telefonic, cat si electronic solicitarilor venite din partea clientilor din Europa si Africa.

Discutiile vor fi purtate in limba materna a fiecarui client si vor oferi raspunsuri cu privire la produsele, solutiile si serviciile APC by Schneider Electric, termenele de livrare si specificatiile tehnice ale produselor. Noul departament va urmari si identificarea de noi oportunitati de afaceri.   

Centrul creeaza oportunitatea de angajare pentru 40 de absolventi atat din cadrul facultatilor de limbi straine cat si din cadrul facultatilor cu profil tehnic sau economic sau pentru persoane cu experienta de 2-3 ani in gestionarea relatiei cu clientii. Posturile create vor fi Reprezentant relatii clienti, Inginer suport tehnic, Trainer, Team leader si Manager centru relatii cu clientii. 

Centrul de Relatii cu Clientii va avea sediul in cladirea Euro Tower din Bucuresti, cladire in care se afla si birourile Schneider Electric Romania.

Compania va investi in dezvoltarea profesionala a noilor angajati prin sustinerea unor cursuri complete despre produsele APC by Schneider Electric, precum si dezvoltarea competentelor necesare gestionarii unei relatii eficiente cu clientii companiei. Procesul de angajare va fi demarat in scurt timp cu dorinta de a porni activitatea centrului suport in primul semestru al anului 2011. 

Pentru mai multe detalii despre posturile libere, accesati site-ul Schneider Electric, zona de Cariere, sectiunea Cauta un job!

Sursa: Schneider Electric

Entry filed under: Evenimente. Tags: .

Alstom construieste o centrala pe gaz cu 260 mil. euro Cum ajuta parcurile eoliene si alte afaceri sa infloreasca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

octombrie 2010
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: