TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu

septembrie 7, 2010 at 1:26 pm Lasă un comentariu

Compania Tyco International, din SUA, specializata in fabricatia de produse/servicii de siguranta, sisteme de protectie impotriva focului si alte produse de uz industrial , a anuntat o cifra de afaceri de 4,27 miliarde USD.

Compania Tyco International, din SUA, specializata in fabricatia de produse/servicii de siguranta, sisteme de protectie impotriva focului si alte produse de uz industrial, a anuntat pentru trimestrul al treilea din anul fiscal 2009 – 2010 o cifra de afaceri de 4,27 miliarde USD, in crestere cu 3% fata de intervalul similar al exercitiului financiar precedent. In aceste conditii, fluxul operational din activitati curente s-a situat la nivelul de 660 de milioane USD, iar indicatorul de cash flow a fost de 352 milioane USD. Rezultatele pe principalele segmente de activitate indica vanzari de 1,82 miliarde USD pentru divizia ADT (ce include activitatea firmei Broadview Security), de 849 milioane USD pentru sectia de control al fluxurilor, de 822 milioane USD pentru cea de protectie impotriva incendiului, de 389 milioane USD in ceea ce priveste dispozitivele de securitate si de 390 milioane USD pentru segmentul de produse electrice, scrie Agendaconstructiilor.

In cadrul acestui din urma domeniu, vanzarile s-au majorat cu 22% in perioada aprilie – iunie a.c., rata aferenta a profitului fiind de 10,5%. Oficialii companiei considera ca aceste rezultate reflecta in mod fidel procesul de consolidare a pozitiei detinute pe piata. Semnalele pozitive au fost consemnate atat in ceea ce priveste volumul comenzilor, cat si marjele de eficienta. Achizitia Broadview Security, anuntata intentie de separare a activitatii diviziei de cabluri electrice si vanzarea sectiei europene de productie a sistemelor acvatice reprezinta semnale ale intentiei declarate de concentrare asupra activitatilor centrale care au consacrat compania.

Sursa: Agendaconstructiilor

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , .

APC by Schneider Electric infiinteaza o noua divizie interna, specializata in software pentru centre de date Care sunt cele mai mari 20 de parcuri eoliene din Romania?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

septembrie 2010
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogeri au apreciat: