APC by Schneider Electric infiinteaza o noua divizie interna, specializata in software pentru centre de date

septembrie 6, 2010 at 12:31 pm Lasă un comentariu

APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, anunta formarea la nivel global a unei noi divizii de business, specializata pe software-ul pentru centre de date.

Divizia Data Center Software va lansa toate aplicatiile si sistemele de management pentru infrastructurile fizice ale centrelor de date. Echipa Data Center Software va fi responsabila pentru dezvoltarea de software, creare de oferte, vanzari, service, marketing si programe pentru parteneri.  

“Prin instituirea unei noi divizii de business dedicata software-ului, cu o strategie clara, ne angajam sa devenim liderul global in domeniul aplicatiilor pentru centre de date,” a declarat Laurent Vernerey, Presedinte si CEO APC by Schneider Electric. “Aceasta evolutie din cadrul APC este aliniata perfect cu obiectivul Schneider Electric de a deveni liderul mondial in managementul energiei.”

Divizia Data Center Software va fi un factor cheie in arhitectura Ecostruxure™ Schneider Electric si totodata un suport puternic pentru initiativele Schneider Electric in managementul energiei. Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure® APC, un element esential Ecostruxure, va fi principalul punct de interes pentru noua echipa. Cu InfraStruxure, activitatile operationale legate de infrastructura fizica se vor eficientiza si simplifica. 

Conform raportului Grupului 451, “Managementul centrelor de date si software pentru eficienta energetica”, dat publicitatii in iulie 2009, “Schneider Electric are brandul, viziunea si gradul de penetrare necesare pentru a deveni lider in domeniul software-ului pentru managementul energiei centrelor de date; datorita dimensiunii sale, compania poate sa stabileasca aliante importante. InfraStruxure este in acest moment doar una dintre ofertele Schneider Electric pe aceasta piata, dar grupul are potentialul sa devina un lider.”

Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure de la APC ajuta companiile sa eficientizeze costurile energiei si sprijina planificarea pe termen scurt si lung, prognozarea si bugetarea. Cu acest portofoliu de produse, managerii centrelor de date si directorii IT pot avea o viziune holistica a calitatii infrastructurilor fizice a centrelor de date, a utilizarii energiei de la un capat la altul si a diverselor costuri asociate cu aceasta. Software-urile APC, care se integreaza perfect cu echipamentele de infrastructura ale oricarui producator, ofera cele mai complete integrari cu sistemele de suport critic IT din industrie, care includ managementul energiei, al cladirii si al companiei, facilitand astfel monitorizarea, controlul si rezolvarea problemelor intr-un mediu prietenos pentru utilizatorul final. 

Portofoliul de software include InfraStruxure Operations – pentru operatiuni zilnice si management al inventarului; InfraStruxure Central – pentru centralizarea datelor si monitorizare, InfraStruxure Capacity, InfraStruxure Change – pentru planificare si optimizare; si InfraStruxure Energy Efficiency – pentru analiza energiei si modelare pana la echipamentul consumator final dintr-un rack. 

Aceasta noua divizie de business va fi condusa de Soeren B. Jensen, Vice Presedinte, Data Center Software, APC, ce va raporta direct catre Laurent Vernerey, Presedinte si CEO, APC by Schenider Electric, si catre un comitet supervizor dedicat.

Sursa: Schneider Electric

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , .

Bosch isi extinde gama senzorilor de fum TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

septembrie 2010
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogeri au apreciat: