Simpozion Automotive 2010

august 31, 2010 at 11:27 am Lasă un comentariu

Inginerii din domeniul Automotive intampina noi provocari in dezvoltare si testare pe masura ce complexitatea sistemelor continua sa creasca.

In momentul de fata, autovehiculele sunt dezvoltate din peste 3000 componente ce efectueaza functii specifice si contin pana la 80 unitati de control pentru subsisteme active complexe. Acestea nu includ doar componente de powertrain, franare sau control de stabilitate, dar si numeroase dispozitive de infotainment precum camere infrarosu, radio sau receivere GPS. Utilizarea instrumentelor traditionale, cu functionalitate prestabilita, pentru dezvoltarea si testarea a astfel de sisteme devine tot mai dificila, astfel ca inginerii si oamenii de stiinta sunt in continua cautare de solutii flexibile si puternic personalizabile.

National Instruments ofera platforme pentru testare si control avansat pentru a dezvolta rapid noi tehnologii. Utilizarea acestora in numeroase proiecte anterioare pentru dezvoltarea sau imbunatatirea de componente automotive, precum si a proceselor de productie a acestora a rezultat mereu intr-o imbunatatire semnificativa a timpului necesar de la etapa de proiectare pana la aparitia acestora pe piata.

Prin intermediul Simpozionului Automotive, National Instruments va gazdui un forum al expertilor pentru schimbul de informatie asupra noilor tehnologii si produse pentru design, dezvoltare de prototipuri si testare a componentelor Automotive.

Evenimentul va contine sesiuni ce vor trata subiecte cu diverse nivele de complexitate, de la fundamente in domeniul Automotive pana la tehnologii avansate de control prezentate de inginerii National Instruments, precum si studii de caz si solutii ale utilizatorilor prezentate de partenerii de integrare si experti din industrie si cercetare. Pe durata pauzelor puteti vizita expozitia de solutii Automotive si schimba idei si experienta cu colegii de breasla sau expertii in industrie.

Locatie: NH Timisoara Hotel, Strada Pestalozzi 1/a, Timisoara
Data: 30.09.2010, 9:00 – 17:00

>> Mai multe informatii: ni.com/romania/automotive

Entry filed under: Evenimente. Tags: .

AREL va invita la Forumul Anual al Electricienilor pe 16 septembrie la IEAS Forclum ofera o solutie de economisire de energie in cladiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

august 2010
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d blogeri au apreciat: