Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si Automatizari – IEAS 2010!

august 6, 2010 at 11:11 am Lasă un comentariu

Mentinand traditia editiilor anterioare, expozitia gazduieste si anul acesta conferintele, mesele rotunde si forumurile ce vor avea loc in sala N.Balcescu in zilele de 14, 15 si 16 septembrie. 

Manifestarile stiintifico-aplicative sunt dezvoltate din necesitatea de a facilita schimbul de cele mai noi informatii din domeniu si de a gasi solutii pentru problemele legislative specifice domeniului electric si energetic in contextul racordarii la normele europene.
Toate dezbaterile care vor avea loc isi gasesc aplicatia si justificarea atat pentru specialist, cat si pentru consumatorul final, preocupat in permanenta de calitatea si siguranta lucrarilor executate in beneficiul sau.

Evenimentele Conexe IEAS 2010 aduc in atentia specialistilor din domeniu o serie de teme care abordeaza noile reglementari din domeniu, dar si aspecte pragmatice precum:
– tehnologiile si produsele noi in instalatii electrice;
– proiectarea si executarea instalatiilor electrice speciale;
– probleme legate de autorizarea electricienilor si atestarea firmelor pentru lucrari de instalatii electrice;
– modalitatile de amplificare a eficientei energetice. 

Cele 3 zile de conferinte sunt dedicate producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse si servicii din domeniul electricitatii, automatizarilor si electronicii industriale, electricienilor autorizati, arhitectilor, antreprenorilor din constructii.

Pentru a oferi participantilor un set de informatii cat mai bogat, asociatiile si organismele nationale din domeniu s-au alaturat si anul acesta organizatorilor in proiectarea evenimentelor. Astfel, conferintele vor beneficia, asa cum au facut-o si in cadrul celorlalte editii, de expertiza unor organizatii precum:
Comitetul Roman al Consiliului Mondial al Energiei – CNR-CME;
Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari – SIEAR;
Asociatia Romana a Electricienilor – AREL.

Anul 2010 inseamna pentru Conferintele IEAS si o competitie noua: Concursul National „Electricianul Anului 2010 Eaton-Moeller”. Pentru a incuraja performanta si inovatia in acest domeniu, Asociatia Romana a Electricienilor va primi lucrarile celor inscrisi in competitie, va testa cunostintele acestora in cadrul Zilei Electricianului de la IEAS 2010 (16 septembrie) si va premia electricienii castigatori.

Concursul National „Electricianul Anului 2010 Eaton-Moeller” este creat din nevoia de a dinamiza domeniul electric prin motivarea electricienilor de a se specializa, de a se conecta la modificarile de ordin tehnologic si legislativ din aria lor profesionala si de a comunica in permanenta.

Sursa: IEAS

Entry filed under: Automatizari, Echipamente Electrice. Tags: , .

ABB ajuta la imbunatatirea energiei eoliene in mediul urban Economisiti captand energia solara si transformand-o in energie electrica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

august 2010
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d blogeri au apreciat: