APC sprijina conceptul Smart+Connected Life dezvoltat de Cisco

august 2, 2010 at 11:51 am Lasă un comentariu

APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, colaboreaza cu Cisco in Pavilionul companiei din cadrul Expo 2010 din Shanghai, China.

Expozitia, care reuneste peste 190 de state si 50 de organizatii internationale, isi asteapta vizitatorii pana pe 31 octombrie 2010, iar tema editiei este “O viata mai buna – Un oras mai bun”.

Arhitectura EcoStruxure™, ce incorporeaza solutia APC pentru centre de date InfraStruxure®, sprijina initiativa Cisco® Smart+Connected Communities, ajutand comunitatile sa economiseasa pana la 30% din valoarea facturilor de energie.

“De la managementul mediului complex de operatiuni al fabricilor, la operarea mai eficienta a centrului de date si la atingerea tintelor de eficienta pentru cladirea dumneavoastra, Schneider Electric realizeaza conexiunile si ajuta companiile sa-si administreze consumul energetic mai eficient”, a declarat Alistair Pim, vice-presedintele Global Strategic Alliances, APC. „Suntem foarte incantati sa colaboram cu Cisco pentru a aduce la viata viziunea Smart+Connected prin colaborarea noastra in Pavilionul Cisco din cadrul Expo 2010.”

Solutiile de eficienta energetica ale APC vor ajuta la asigurarea disponibilitatii Unified Computing System™ Cisco precum si a solutiilor EMC Vblock™ care alimenteaza cu energie electrica Pavilionul Cisco, punand in valoare modularitatea, scalabilitatea si administrarea solutiilor atunci cand sunt utilizate in centrul de date al companiei. In afara de centrul de date, solutiile de management al cladirii oferite de Schneider Electric si portofoliul de software pentru management InfraStruxure de la APC se integreaza cu Cisco EnergyWise pentru a oferi mai multa vizibilitate si posibilitati de management sporit pentru dispozitivele conectate la reteaua IP. Rezultatul? Comunitatile Smart+Connected ale viitorului pot folosi in cel mai eficient mod posibil energia electrica, fapt dovedit de scaderea consumului de energie al Pavilionului Cisco.

“Cisco este incantat ca APC by Schneider Electic ii impartaseste viziunea in ceea ce priveste Comunitatile Smart+Connected. In acelasi mod in care Internetul ne-a transformat afacerile si vietile personale, asa vor fi transformate orasele si comunitatile. Totul va fi conectat, de la sistemul de sanatate la cel educational, de la administratie publica, la cladiri si securitate. Orasele care imbratiseaza tehnologia vor fi cele care vor fi lideri in viitor, obtinand sustenabililitate semnificativa din punct de vedere social, economic sau al mediului inconjurator”, a declarat Anthony Elvey, director al Pavilionului Cisco.

Pe langa Pavilionul Cisco, solutiile de management al energiei de la Schneider Electric vor fi expuse in urmatoarele pavilioane ale Expo Shanghai 2010:

• “Pavilionul EcoHome al Orasului Shanghai”, care reuneste cele mai noi tehnologii sustenabile destinate locuintelor;
• “Sala Rhone-Alpes”, ce expune expertiza si inovatia mediului de afaceri din regiunea franceza;
• “Pavilionul Uniunii Belgia-Europa”, sponsor corporate si partener tehnic al Fundatiei Internationale Polare in cadrul proiectului Statia Polara Antartica Printesa Elisabeth, prima statie de cercetare stiintifica bazata pe conceptul “Zero emisii”;
• “Pavilionul Paris Ile-de-France”, unde Schneider Electric va impartasi viziunea sa in legatura cu “decarbonizarea” urbana.

Prin intermediul subsidiarei Pelco – Schneider Electric, membru Cisco Developer Network, Schneider Electric asigura sistemul de supraveghere video al intregii expozitii, respectiv managementul modelelor de trafic de-a lungul cailor de acces si a zonelor de intalnire.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Entry filed under: Energie, Energie electrica. Tags: , , .

Panasonic preia integral diviziile Sanyo Electric si Panasonic Electric Lucruri benefice legate de energia solara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

august 2010
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d blogeri au apreciat: