Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate

iulie 13, 2010 at 12:13 pm Lasă un comentariu

Clean Burn este cel mai mare producator din lume pentru sisteme de incalzire care folosesc ca si combustibil majoritatea tipurilor de uleiuri uzate auto sau alte produse petroliere cu ar fi: pacura, clu, ulei uzat vegetal si altele.

Clean Burn defineste standardul profesionalismului in industria recuperarii uleiului uzat, de la proiectare, productie, la reteaua de distribuitori din lume. Clean Burn este liderul mondial in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii si modalitati de a reduce diferite tipuri de reziduuri poluante si reciclarea lor prin recuperarea caldurii. Prin oamenii nostri dedicati, Clean Burn cunoaste mai mult despre stiinta si aplicatiile practice ale combustiei uleiurilor uzate, decat orice alta organizatie din lume, scrie Tehnicainstalatiilor.

Firma Clean Burn e certificata de EPA pentru producerea de sisteme de incalzire cu ulei uzat. Echipamentele noastre recupereaza energia termica din uleiul uzat, eliminand cheltuielile de re-rafinare si riscul de a polua mediul prin scurgeri accidentale.

Generatoarele de aer cald Clean Burn sunt singurele generatoare de aer cald cu ulei uzat folosite in Antarctica. In conditiile extreme de acolo e nevoie de un sistem de incalzire performant, sigur, si care protejeaza mediul inconjurator. Clean Burn este singura alternativa, scrie Tehnicainstalatiilor.

Clean Burn este principalul producator de generatoarele de aer cald si cazane de apa calda cu ulei uzat, si centre de reciclare a uleiului. Acestea produc caldura gratuita, generata prin arderea uleiului de motor si a altor produse petroliere folosite in mod comun in motoare cu combustie interna.

Produsele Clean Burn ard atat uleiuri uzate cat si combustibili petrolieri obisnuiti. Clientii nostri cumpara produsele cele mai robuste si usor de intretinut din industrie.

Clean Burn fabrica generatoare de aer cald cu ulei uzat, in 4 modele care produc de la 45kw la 146kw. Generatoarele de aer cald pot fi instalate usor, suspendate de tavan sau atasate pe o platforma necombustibila.

Cazanele de apa calda cu ulei uzat produse de la Clean Burn sunt cea mai buna alegere pentru producerea de agent termic sau apa calda in mod economic. Apa poate fi folosita pentru spalat, pentru incalzire, pentru topirea ghetii si a zapezii sau pentru diferite procese industriale, scrie Tehnicainstalatiilor.

Exista 3 modele cu puteri de la 58 la 146 kw. Toate modelele de sisteme de incalzire cu ulei uzat Clean Burn sunt fabricate in configuratie 230V/50Hz, pentru aplicatii internationale. Cazanele de apa calda Clean Burn sunt proiectate pentru flexibilitate de instalare, fiecare cazan poate functiona ca o unitate separata, sau ca parte a unui sistem de cazane in serie. Constructiv au schimbator de caldura in trei trepte, capturand astfel mai multa caldura, pentru eficienta superioara.

Eficienta echipamentelor Clean Burn este argumentata de superioritatea arzatorului, acesta fiind proiectat special pentru arderea diverselor tipuri de uleiuri uzate. Sistemele Clean Burn sunt certificate in Statele Unite, Comunitatea Europeana si in Federatia Rusa. Certificarile CE si GOST R sunt cerute de legislatia din Comunitatea Europeana si Federatia Rusa. Evaluarea si testarea sistemelor de incalzire cu ulei uzat Clean Burn au fost facute de organele competente in Europa, Rusia, Asia si America de Sud.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , , , .

2010, an decisiv pentru piata de energii regenerabile in Romania Energobit urca Romania in topul UE al capacitatii de productie de energie eoliana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2010
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d blogeri au apreciat: