Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura apa/apa

iulie 7, 2010 at 11:17 am Lasă un comentariu

Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura/apa DYNACIAT POWER, constituie solutia optima pentru toate aplicatiile de racire sau incalzire utilizate pentru birouri, domeniul medical, al industriei, administratiei si comertului.

Performanta lor energetica este remarcabila in raport cu un chiller clasic racit cu apa, avand un ESEER de pana la 6,17, ceea ce intruneste cele mai stricte conditii privind cresterea eficientei energetice. Deosebit de compact, acest echipament este conceput pentru a fi instalat intr-o camera tehnica, dezvoltand o putere de pana la 200 kW pe m² ocupat la sol, scrie Tehnicainstalatiilor.

DYNACIAT POWER poate fi gasit in varianta de chiller racit cu apa sau in versiunea pompa de caldura apa/apa. Exista 11 modele de dimensiuni diferite, cu o putere de racire cuprinsa intre 220-750 kW si o capacitate de incalzire intre 250 si 800 kW. Valorile-limita ale temperaturii apei, atat in modul de racire, cat si in modul de incalzire, au fost extinse pentru a satisface o gama larga de aplicatii. Astfel, echipamentul produce o temperatura de iesire a apei racite ce variaza intre -12 °C si +18 °C si o temperatura de iesire a apei calde de pana la +55 °C.

Performanta energetica a gamei DYNACIAT POWER este obtinuta in primul rand prin optimizarea folosirii compresorului. Datorita instalarii paralele a compresoarelor pe acelasi circuit de racire, DYNACIAT POWER isi adapteaza simplu si eficient puterea la cerintele reale. Potrivit dimensiunii instalatiei, 4 pana la 6 compresoare ermetice Scroll sunt instalate in paralel pe doua circuite de racire independente. Functia de adaptare automata asigurata de sistemul de control CONNECT 2, anticipeaza variatiile de sarcina si porneste doar numarul necesar de compresoare. Prin urmare, puterea furnizata este adaptata la cerintele reale. Apoi, prin folosirea schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si a agentului de racire R410A, se optimizeaza la nivel maxim eficienta energetica, scrie Tehnicainstalatiilor.

Datorita schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si a compresoarelor Scroll, DYNACIAT POWER este deosebit de compact. Cu o latime standard de 996 mm si o inaltime maxima de 1887 mm, DYNACIAT POWER poate sa incapa usor pe o usa obisnuita, ceea ce faciliteaza instalarea sa in orice camera tehnica, fiind astfel produsul ideal in cazul proiectelor de renovare.

DYNACIAT POWER este disponibil in 3 versiuni acustice (Standard, Low Noise si Xtra LowNoise), ceea ce permite respectarea oricaror restrictii privind nivelul de zgomot, indiferent de aplicatie. Folosind versiunea Xtra Low Noise, nivelul puterii sonore a masinii poate fi redus progresiv cu 10 dB(A) comparativ cu un echipament standard.

Sistemul de control CONNECT 2 tine cont de cerintele concrete ale fiecarei instalatii si gestioneaza parametrii de referinta de la distanta pentru mai mult confort si o eficienta energetica sporita. Permite, de asemenea, echipamentului DYNACIAT POWER sa comunice de la distanta cu toate tipurile de sisteme de gestiune centralizata. Functia „master-slave” optimizeaza exploatarea a doua masini functionand in paralel, scrie Tehnicainstalatiilor.

DYNACIAT POWER este, de asemenea, usor de instalat. Integrarea schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si cu circuit dublu simplifica racordurile hidraulice in timpul instalarii si operatiunile de intretinere, iar prin design-ul lor permite un acces rapid la toate componentele.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , .

Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo Gavazzi Tehnici de masura si control de ultima generatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2010
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d blogeri au apreciat: