Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo Gavazzi

iulie 6, 2010 at 10:45 am Lasă un comentariu

Rom Devices anunta lansarea celui mai nou analizor de putere produs de partenerul sau Carlo Gavazzi, WM30-96, analizor inteligent modular ce ofera comunicatii de date rapide in retelele de automatizare a cladirilor.

Cel mai nou analizor de putere modular inteligent de la Carlo Gavazzi introduce un nou nivel de performanta in gama de produse pentru masurarea energiei a producatorului italian. WM30-96 ofera comunicatii rapide imbunatatie pentru retelele de automatizare a cladirilor impreuna cu functii speciale cum ar fi masurarea sarcinii monitorizate sau un sistem complex de alarmare. Toate intr-un format compact modular plug-and-play ce simplifica instalarea sa, scrie Tehnicainstalatiilor.

Pornind de la unitatea de baza ce cuprinde un afisaj touch-panel, sursa de alimentare si unitatile de intrare, utilizatorul poate adauga pana la trei module pentru alarme, iesire in impuls, intrari/iesiri analogice sau interfete de comunicatie. Este primul analizor de putere modular ce ofera comunicatie BACnet-IP.

Aplicatiile analizorul WM30-96 trec de la alocare de costuri si control, la analize complexe de cost si putere, pana la analiza avansata a energiei si puterii in sisteme de energie solara sau in alte sisteme de generare pentru energie electrica, scrie Tehnicainstalatiilor.

Display-ul LCD ocupa cea mai mare parte a panoului frontal al unitatii de baza. Toate informatiile necesare sunt disponibile pe ecranul principal complet configurabil de catre utilizator. Valori ale puterii actuale vs puterii instalate sunt afisate in mod continuu pentru a oferi alerte imediate pentru eventualele suprasarcini.

Analizorul de putere WM30-96 ofera o inalta precizie pentru masurarea energiei impreuna cu contorizarea energiei totale (afisate pe 10 digiti) si asigura performante ideale pentru aplicatii de medie si inalta tensiune. Contrastul ridicat, backlight-ul alb si unghiul larg de vedere fac posibila ca informatia sa fie citita cu usurinta din orice pozitie.

Tehnologia touch-panel ofera avantaje majore fata de traditionalele butoane pentru selectia parametrilor din patru mari arii: masurarea energiei, masurarea curentului, tensiunii si frecventei, masurarea puterii si factorului de putere, analiza armonicelor. Analiza armonica FFT se face pana la a 32-a armonica (curent si tensiune), asigurand masuratori independente pentru controlul sarcinii si pentru sistemele de alarma. Sunt disponibile pana la 4 alarme virtuale configurabile. Analizorul are integrata functia de ceas real.

Unitatea de baza poate fi alimentata de la o sursa de alimentare universala 18…60 Vca/Vcc sau 90…260 Vca/Vcc. Gradul de protectie frontala este IP65, standard NEMA4x si NEMA12. Carlo Gavazzi utilizeaza tehnologii avansate avand ca rezultat dimensiuni reduse ale analizorului prin salvarea spatiului din spatele panoului cu pana la 30% in comparatie cu competitorii.

In timp ce unitatea de baza functioneaza ca un simplu instrument pentru monitorizare, aparatul poate fi echipat cu alte module fixate in spatele unitatii de baza. Pana la trei module pot fi adaugate: cate unul din fiecare tip: A, B sau C.

Modulele de tip A sunt module pentru iesire pe releu (2 X SPDT) sau iesire digitala (ca/cc Opto-Mos), cele de tip B sunt pentru iesire analogica – doua canale de iesire in curent (20 mA) sau doua canale de iesire in tensiune (10V). Facilitatile de comunicatie de date pot fi adaugate prin modulele de tip C: sunt disponibile interfata RS485/RS232, Modbus Ethernet TCP/IP si interfata pentru portul BACNet-IP. Adancimea din spatele panoului este de doar 5o mm cu un singur modul, scrie Tehnicainstalatiilor.

La fel ca si celelalte echipamente Carlo Gavazzi, WM30-96 are marcajul CE si certificari UL.

In Romania, compania Carlo Gavazzi, este reprezentata de firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti. Firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti, a luat fiinta in anul 1994. ROM DEVICES reprezinta astazi un nume de referinta pe piata romaneasca, avand ca domeniu de activitate distributia de echipamente si oferirea de solutii complete in domeniul de automatizari industriale.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

Entry filed under: Automatizari, Echipamente Electrice. Tags: , , , , , .

Piata de echipamente electrice se va mentine in acest an la 500 mil euro Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura apa/apa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iulie 2010
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d blogeri au apreciat: