Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de afaceri pentru Electrotel

iunie 28, 2010 at 12:58 pm Lasă un comentariu

Compania Electrotel SA, din Alexandria (judetul Teleorman) estimeaza o crestere de minimum 30% a cifrei de afaceri in comparatie cu nivelul de 57,5 milioane de lei, consemnat in 2009.

Se continua, astfel, trendul ascendent din ultimii ani, dupa majorari de peste 100% in 2008 si 10% in contextul recesiunii din 2009. Activitatile companiei includ proiectarea, productia, instalarea si montajul tablourilor electrice de joasa si medie tensiune si a celor de automatizare. Dintre acestea, echipamente electrice adresate sectorului constructiilor (in special tablouri electrice de distributie si posturi de transformare) reprezinta circa 15% din productia Electrotel, scrie Agendaconstructiilor.

„Fata de recesiunea activitatii de pe piata constructiilor, vanzarile noastre din domeniu au ramas constante, in primul rand datorita faptului ca, in general, suntem solicitati numai pentru lucrari de dimensiuni mari (malluri, sedii ale unor institutii importante etc.). O dificultate semnificativa in planificarea activitatii este constrituita de incertitudinea incasarilor. De asemenea, o problema majora este reprezentata de lipsa de preocupare pentru calitatea acestor echipamente electrice utilizate in constructii (tablouri, cutii de distributie, posturi trafo).

In general, dezvoltatorii si firmele de constructii nu sunt interesate de performantele echipamentelor electrice ci de pret, cel putin in faza de contractare. Paradoxal, ulterior, nu de putine ori, datorita unor relatii «speciale» intre constructori si anumiti furnizori, se achizitioneaza echipamente cu performante foarte slabe (chiar fara protectii legale) la preturi mai mari decat echipamentele de nivel mediu sau ridicat”, au declarat reprezentantii companiei. Pentru urmatorii doi ani managerii Electrotel au vedere continuarea investitiilor in calitatea echipamentelor si pregatirea permanenta a personalului, in contextul unei cresteri anuale de 30%-35% a afacerilor. Din portofoliul societatii fac parte tablouri electrice proiectate din atelierele proprii si / sau sub licenta, utilizand componente furnizate de companii internationale, precum ABB, Areva, Legrand, Moeller – Eaton, Schneider si Siemens.

Sursa: Agendaconstructiilor

Entry filed under: Automatizari, Echipamente Electrice. Tags: , , , , .

Vanzarile produselor eficiente energetic s-au dublat Priza la vant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2010
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d blogeri au apreciat: