SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA

iunie 25, 2010 at 12:46 pm Lasă un comentariu

Grupul franco-italian SOCOMEC – lider european si mondial in asigurarea disponibilitatii, controlului si securizarii retelelor de energie electrica de joasa tensiune – a achizitionat recent Power System Rom (PSR).

Cu o cifra de afaceri anuala de 3 milioane euro (2009) si 25 de angajati, PSR a fost distribuitorul exclusiv de UPS-uri pentru SOCOMEC in Romania pentru mai mult de 10 ani.  Cresterea constanta a portofoliului de clienti si a cifrei de afaceri din ultimii ani a permis PSR sa atinga o cota de piata de 15% si sa fie clasificat printre liderii distribuitorilor de solutii pentru protectia si continuitatea furnizarii energiei electrice pe piata din Romania.

Prin aceasta actiune, SOCOMEC urmareste consolidarea prezentei sale in Europa de Est. De fapt, noua structura ce va functiona sub numele de SOCOMEC Romania, va reprezenta un element esential in strategia dezvoltarii comerciale din aceasta zona.

Multumita expertizei profesionale a managementului si personalul de vanzari actual – ce va continua sa activeze in noua structura – dar si a experientei in sectorul UPS-urilor castigate in timpul unei decade de colaborare intre cei doi parteneri, SOCOMEC Romania are scopuri de crestere foarte ambitioase.

Asa cum intotdeauna a oferit produse foarte avansate, noua structura urmareste cresterea calitatii service-ului astfel incat sa asigure o relatie mai apropiata cu clientul si satisfacerea lui continua. Alianta dintre cele doua firme ajuta, de asemenea la cresterea specializarii in sectoare strategice ale pietei, ce nu au fost inca dezvoltate si exploatate in Romania.

“Pe parcursul celor 10 ani de colaborare profitabila,” declara cu satisfactie Bogdan Velcescu, fost presedinte al PSR si actual Managing Director al noii sucursale,  “am crezut intotdeauna in calitatea produselor SOCOMEC, iar aceasta calitate a fost confirmata de clientii nostrii.”

“Urmand trendul actual de globalizare,” adauga Velcescu, “SOCOMEC Romania va aduce toata experienta Grupului pe piata noastra. In acelasi timp, prezenta directa a SOCOMEC, impreuna cu reputatia PSR castigata in decursul acestor ani, ne vor ghida in crearea unui service excelent pentru clientii nostri, pornind de la asistenta after-sales.”
 
Pascal Kim, Managing Director al Diviziei SOCOMEC UPS, confirma: “Suntem mandri sa ii uram lui  Bogdan Velcescu si echipei sale bun venit in familia SOCOMEC. Impreuna vom creste capacitatea noastra de a furniza valoare adaugata clientilor nostri din Romania; prioritatea noastra comuna va fi de a-i sprijini pe clientii nostri in gestionarea eficienta a retelelor lor de energie. SOCOMEC Romania va beneficia de experienta de 40 de ani a SOCOMEC in a oferi suportul pe cele mai exigente piete, in grija pentru cerintele lor si in furnizarea arhitecturilor si tehnologiilor de varf.”

Despre SOCOMEC Group

SOCOMEC este un grup industrial independent, specializat in asigurarea disponibilitatii, controlului si securizarii retelelor electrice de joasa tensiune in industrie si sectorul serviciilor. 

Infiintata in 1922, dezvoltarea companiei se bazeaza pe doua activitati industriale complementare:
– Sisteme de Protectie si Automatizari Electrice (intrerupatoare, sigurante,  inversoare de sarcina, intrerupatoare de protectie, monitorizare electronica si de protectie, carcase, dulapuri  etc.);
– Sisteme de Alimentare Electrica Continua  (invertoare, module de transfer de sarcina, redresoare/incarcatoare, compensatori armonici, etc.).

SOCOMEC este lider si specialist in domeniul sau.
Avand 2500 de angajati in 22 de subsidiare in toata lumea, SOCOMEC detine controlul total asupra proiectarii, producerii si comercializarii produselor sale. Noua site-uri industriale (4 in Franta, 1 in Italia, 1 in Tunisia, 1 in India, 2 in China) functioneaza utilizand expertiza tehnologica a Grupului, garantand in permanenta calitatea productiei si respectarea termenelor. In 2009,  SOCOMEC Group a avut o cifra de afaceri de 310 millioane de euro.

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , , , , , .

LG: Primul aparat solar de aer conditionat Vanzarile produselor eficiente energetic s-au dublat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2010
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d blogeri au apreciat: