Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor de echipamente electrice

iunie 24, 2010 at 12:30 pm Lasă un comentariu

Pentru 2010, compania Aceesor,din Bucuresti, producator si distribuitor de echipamente electrice, estimeaza doar o stabilizare a vanzarilor in raport cu nivelul din 2009, din cauza previziunilor generale negative si a ineficientei masurilor guvernamentale.

„Aceasta situatie se va mentine si in urmatorii cinci ani, singura solutie viabila fiind scaderea taxelor pentru atragerea investitorilor straini. Segmentul caruia ne adresam este, preponderent, al constructiilor industriale, previziunile de stabilizare bazandu-se pe faptul ca volumul lucrarilor din domeniu nu va mai scadea fata de anul trecut. O dificultate majora este recuperarea creantelor pentru produsele livrate, in special din partea clientilor care au contracte cu statul si ale caror lucrari nu au fost, inca, achitate”, a declarat Victor Dumitriu, director de productie al companiei, scrie Agendaconstructiilor.

Din punct de vedere al regiunilor de livrari, Accesor este prezenta (in mod direct sau prin distribuitori) in majoritatea marilor orase din tara. In ultima perioada, managerii firmei au constatat o stabilizare a activitatii in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, in timp ce in regiunile din Moldova, Maramures si judetul Bihor activitatea este in scadere. Principalul beneficiar direct al produselor companiei este Electrica SA, iar produsele importate sunt fabricate de companii precum 3M (mansoane, terminale, benzi etc.), Gerhard Petri – Cehia (papuci si mufe din aluminiu), Baur (din Austria), Intercable (din Italia), Katimex Germania etc., scrie Agendaconstructiilor.

Accesor produce si comercializeaza accesorii pentru cabluri de transport al energiei electrice din 1997, printre activitatile firmei aflandu-se si importul / distributia de mansoane, terminale, elemente de conectica si scule aferente, inclusiv aparate de testare si diagnoza pentru cabluri etc.

Sursa: Agendaconstructiilor

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: , , , .

Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in primul trimestru din 2010 LG: Primul aparat solar de aer conditionat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2010
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d blogeri au apreciat: