Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2010

mai 24, 2010 at 3:18 pm Lasă un comentariu

Organizatorul Concursului National Electricianul Anului 2010 este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.

Sponsor principal al editiei din 2010 este firma Eaton Electric srl, de aceea concursul din acest an va purta denumirea de „Eaton Moeller”. De asemenea sponsor este si firma Heat Plus srl, scrie Asociatiaelectricienilor.

DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada: 15 iunie – 16 septembrie 2010.
Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei IEAS, care se va desfasura in perioada 14-17 septembrie 2010 la Palatul Parlamentului. DK Expo, organizatorul IEAS, detinand statutul de partener in acest concurs.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric. Concurentii trebuie sa aiba cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de „Electrician al Anului” nu mai poate concura la acest concurs, potrivit Asociatiaelectricienilor.

INSCRIEREA LA CONCURS

Pentru inscriere in concurs se vor expedia urmatoarele documente :
-copie act de identitate
-copie act de calificare in domeniul electric
-CV cat mai complet cu activitatea desfasurata in domeniul electric
-proba de concurs, reprezentand detaliile despre o lucrare sau maxim 2 lucrari, la care concurentul a participat efectiv in perioada 15 iunie 2009 – 15 august 2010. Proba poate sa contina : text de prezentare, schite, scheme, imagini, referinte si recomandari de la cei care cunosc lucrarea respectiva. Lucrarea trebuie sa se refere la partea de executie, dar poate face referire si la partea de proiectare precum si verificari, punere in functiune etc. Poate fi de orice nivel de tensiune si putere, din orice specialitate specifica electricienilor. Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 15 iunie-15 august 2010. Ele se vor expedia prin email la adresa asociatia.electricienilor@gmail.com . Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite . Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util. Concurentii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare.

DESCALIFICARE

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. Documentele inscrise trebuie sa fie conforme cu realitatea. Datele pot fi verificate. In cazul constatarii existentei oricarei tentative de frauda aceasta va conduce la descalificarea concurentului si interzicerea accesului in viitor la concursurile organizate de Organizator .
Organizatoriul nu isi asuma nici-o raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea, scrie Asociatiaelectricienilor.

JURIZAREA

Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 16-31 august 2010, cand se va face preselectia celor 10 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape va fi format din 5 membri care vor fi desemnati de Consiliul Director AREL pana la data de 16 august. Acestia nu trebuie sa fie dintre cei inscrisi la concurs .
Juriul va aprecia : calitatea lucrarilor, aplicarea tehnologiilor noi, respectarea legislatiei in domeniu, originalitatea, eficienta aplicatiei, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii, credibilitatea si acuratetea informatiilor etc.
Daca vor considera necesar membrii juriului pot contacta participantii la concurs pentru a cere completari sau a verifica veridicitatea celor prezentate.

Etapa finala a concursului va avea loc in data de 16 septembrie, in cadrul IEAS 2010, cand cei 10 finalisti vor raspunde la un test grila de 20 de intrebari de cunostinte generale din domeniu electric. Acesta va conta in proportie de 10% din punctajul final.
Un nou juriu, care va delibera clasamentul final va fi numit in data de 1 septembrie 2010, de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri .
Cele 2 Jurii vor primi documentele concurentilor in mod anonim.
Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 16 septembrie, in prezenta concurentilor, a organizatorilor, a sponsorilor, a publicului si a reprezentantilor presei care vor participa la eveniment.

PREMIILE OFERITE

Organizatorul ofera urmatoarele premii :
-Trofeul „Electricianul Anului 2010”
-Premiile 1, 2 si 3
-6 Mentiuni pentru participarea in faza finala.
Festivitatea de premiere va avea loc in data de 16 septembrie 2010, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul IEAS.
Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente electrice, scule, carti, aparate si alte obiecte de valoare oferite de sponsori si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica.
Castigatorul Trofeului va primi de asemenea diploma si statutul de Membru de Onoare al Asociatiei Romane a Electricienilor, asta insemnand printre altele ca nu va mai plati toata viata cotizatie la AREL.
Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea si unor altor premii sau mentiuni speciale .
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, scrie Asociatiaelectricienilor.

LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

DISPOZITII FINALE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului.
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant .
Toate datele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri publicitare. Participand la acest concurs esti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea ta sa fie folosita in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament.
Sursa: Asociatiaelectricienilor

Entry filed under: Evenimente. Tags: , , , , , , , , , , , .

Centralele termoelectrice din Romania sunt depasite din punct de vedere tehnic Enel face investitii pentru imbunatatirea tensiunii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

mai 2010
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

%d blogeri au apreciat: