In 2013 vom aveam primele motoare electrice de la GM

februarie 4, 2010 at 7:06 pm Lasă un comentariu

Constructorul auto si va extinde capacitatile de dezvoltare interna a autovehiculelor electrice, devenind primul mare producator de autovehicule din SUA care proiecteaza si construieste motoare electrice, investitia totala fiind de 246 milioane de dolari.

GM va lansa primele motoare electrice in anul 2013, in cadrul autovehiculelor hibride cu tractiune pe puntea spate si tehnologie „two-mode”, scrie Wall-street.

„Inovatia constituita de motorul electric a sustinut prima etapa de crestere a industriei auto cu un secol in urma, prin intermediul de marorului electric, care a eliminat necesitatea utilizarii unei manivele si a revolutionat deplasarea cu autovehiculul pentru client. Credem ca procesul de electrificare a autovehiculelor contemporane va fi la fel de revolutionar”, a spus Tom Stephens, vicepresedintele GM, Global Product Operations.

Autovehiculele electrice sunt propulsate exclusiv de motoare electrice, in timp ce autovehiculele hibride utilizeaza si un motor cu ardere interna pentru propulsie, potrivit Wall-street.

Sistemul hibrid „two-mode” cu tractiune pe puntea spate va utiliza doua motoare cu design unic si un motor cu ardere interna pentru a reduce si mai mult consumul de carburant in comparatie cu cel al actualei tehnologii hibride „two-mode” incluse in dotarea camionetelor si SUV-urile dezvoltate de GM.

In luna august a anului trecut, GM a fost desemnata de catre Departamentul pentru energie al SUA sa primeasca o subventie de 105 milioane de dolari pentru constructia in SUA a unor unitati de productie pentru motoare electrice si componentele aferente de propulsie electrica, scrie Wall-street.

Sursa: Wall-street

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: .

Bani de la UE pentru energie verde Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri in scadere cu 30%

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

februarie 2010
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

%d blogeri au apreciat: