Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri in scadere cu 30%

februarie 4, 2010 at 7:08 pm Lasă un comentariu

Producatorul de scule electrice Hitachi Koki, din Tokyo – Japonia, a prezentat datele financiare corespunzatoare primului semestru al anului fiscal 2009 – 2010.Conform comunicatului oficial, vanzarile nete au insumat 58,3 miliarde yeni (650 de milioane USD), in scadere cu 30% comparativ cu perioada similara din 2008-2009. Livrarile din Europa Occidentala si Federatia Rusa au inceput sa se stabilizeze, cele mai bune rezultate fiind inregistrate in Germania., scrie Agendaconstructiilor.

In pofida acestor semnale pozitive, situatia generala ramane instabila in SUA, Europa si Japonia, fapt care favorizeaza pozitionarea in continuare a cifrei de afaceri pe un trend descrescator. O analiza trimestriala indica, totusi, un oarecare impuls in sensul redresarii, intervalul iulie – septembrie fiind al doilea consecutiv in care s-a inregistrat o sporire a vanzarilor nete. Din punct de vedere regional, in Japonia livrarile s-au diminuat cu 17%, in pofida eforturilor de imbunatatire a sistemului de distributie, scrie Agendaconstructiilor.

In ceea ce priveste SUA, desi au fost luate masuri sustinute de promovare a noilor sortimente alimentate de la surse de tip litiu-ion, rezultatele au fost cu 25% mai slabe fata de intervalul corespunzator al anului fiscal precedent. Cea mai drastica diminuare a fost raportata pentru Europa (-43%), fapt datorat restrangerii activitatii in special in zonele de est, cu precadere in Rusia. Nici pentru Asia datele nu sunt mai incurajatoare, singurele elemente pozitive fiind constituite de stabilizarea pietelor din India si Orientul Mijlociu, pe fondul unei scaderi generale a cifrei de afaceri cu 34%.

Sursa: Agendaconstructiilor

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: .

In 2013 vom aveam primele motoare electrice de la GM APC by Schneider Electric a extins parteneriatul cu IBM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

februarie 2010
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

%d blogeri au apreciat: