Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de la SOMMERING INSTALL

ianuarie 28, 2010 at 1:08 pm Lasă un comentariu

Sommering Install va realiza sistemele de instalatii pentru noua cladire a Ambasadei SUA la Bucuresti, contractul fiind incheiat la finele anului trecut.

„Suntem la a doua lucrare in zona diplomatica, dupa ce, in 2003, am realizat sistemele de instalatii pentru cladirea Ambasadei Germaniei”, a declarat Rudolf Sommer, proprietarul Sommering Install. Inceputul de an gaseste compania cu doua proiecte finalizate si in curs de predare, Lake View si Global City, respectiv cu alte patru proiecte in diferite faze de executie, potrivit Moldovaconstruct.

 „In prezent avem de lucru in tara, insa vizam extinderea si pe alte piete, limitrofe sau mai indepartate. In 2009 au existat cateva contacte in acest sens in Bulgaria si Armenia”, a precizat reprezentantul companiei. Societatea a finalizat, la sfarsitul anului trecut, organizarea diviziilor de business, sub forma unui grup de companii specializate pe sectoare complementare de activitate.

 „Dupa perioada agitata din anii trecuti cand s-a construit mult si repede, 2009 ne-a lasat timp sa ne organizam. Acum avem cate un manager pentru fiecare divizie de business si aproximativ 350 de angajati. Din perspectiva resurselor umane, perioada pe care o traversam acum este benefica pentru ca se pot cerne valorile, ramanand doar cei care merita si ofera un pret corect”, a precizat Rudolf Sommer, informeaza Moldovaconstruct.

Proiectele derulate in 2009 de catre Sommering Install sunt in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, insa o parte dintre acestea au fost predate in ianuarie 2010. In aceste conditii, cifra de afaceri a companiei, aferenta anului 2009, este de 16 milioane de euro.

Sursa: MoldovaConstruct

Entry filed under: Echipamente Electrice. Tags: .

Siemens a avut o crestere a profitului cu 24% Rezultate de succes pentru firma AK STEEL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

ianuarie 2010
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: