Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60% anul acesta

ianuarie 22, 2010 at 2:07 pm Lasă un comentariu

Sommering Install si-a fixat ca target pentru 2010 o cifra de afaceri cu aproape 60% mai mare, bazandu-se pe proiecte de sisteme de instalatii precum cel din noua ambasada a SUA de la Bucuresti si cel din centrul Spa de lux Stejari din padurea Baneasa.

Pentru acest an, targetul companiei este de 25 mil. euro, dupa scaderea de 36% din 2009, pana la 16 mil. euro, potrivit Dailybusiness.ro.

Compania va realiza sistemele de instalatii pentru noua ambasada a SUA la Bucuresti, contractul fiind incheiat la finele anului trecut. Noua ambasada a SUA se construieste in apropiere de magazinul Bricostore din Baneasa.

„Suntem la a doua lucrare in zona diplomatica, dupa ce in 2003 am realizat sistemele de instalatii pentru noua cladire a ambasadei Germaniei la Bucuresti”, a declarat Rudolf Sommer, proprietarul Sommering Install (foto).Pe langa aceste proiecte, Sommering Install mai are alte doua proiecte importante in diferite faze de executie.Compania are in derulare un contract cu PricewaterhouseCoopers si un proiect la o cladire de birouri din centrul Capitalei, Milo Office Building, informeaza Dailybusiness.

Compania a finalizat recent doua proiecte, unul in cadrul proiectului rezidential din Brasov, Lake View, si unul pentru o cladire de birouri, Global City. Proiectele derulate in 2009 de catre Sommering Install sunt in valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, „insa o parte dintre acestea au fost predate abia in ianuarie 2010, prin urmare cifra de afaceri a companiei aferenta lui 2009 se situeaza la peste 16 milioane euro”, a precizat Rudolf Sommer.

„In acest inceput de an avem de lucru in tara, insa vizam extinderea pe alte piete, limitrofe sau mai indepartate. In 2009 au existat cateva contacte in acest sens, am fost deja in Bulgaria si Armenia”, a adaugat Rudolf Sommer.El apreciaza ca in ciuda crizei, marii retaileri vor continua sa investeasca in extinderea retelelor proprii de magazine din Romania. Aceasta in contextul in care „Romania este o tara de mall-isti, in care totul se importa”.

Sommering Install a finalizat la sfarsitul anului trecut organizarea diviziilor de business, sub forma unui grup de companii specializate pe sectoare complementare de activitate. Diviziile de operations si de proiectare sunt conduse de manageri cu expertiza internationala: Kerim Oktay, respectiv Damian Bettles. Alexandru Preoteasa va gestiona divizia de productie (Zona Industriala Sommering), iar Anisor Gheorghe pe cea de Building Management Systems, scrie Dailybusiness.

Compania romaneasca Sommering Install a fost infiintata in 1995 si ofera servicii integrate de proiectare, executie, productie, service/mentenanta si automatizari in domeniul instalatiilor. Zonele de productie ale companiei pentru sectorul instalatiilor cuprind tubulatura rectangulara, tablouri electrice si semifabricate.

Sursa: Daily business

Entry filed under: Automatizari. Tags: , , .

Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor Primaria din Piatra Neamt vrea 20 de milioane de euro pentru o centrala solara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

ianuarie 2010
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d blogeri au apreciat: