Va asteptam la „Romania Green Business Gala”

noiembrie 24, 2009 at 12:36 pm Lasă un comentariu

Compania FinMedia are deosebita placere de a va invita sa participati la cea de-a doua editie a „Romania Green Business Gala” prin care doreste sa continue rasplatirea companiilor, institutiilor in a dobandi calitatea de: „a fi verde”.

Asadar si in acest an si mai cu seama intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, cu repercusiuni asupra tuturor aspectelor vietii unei societati, “Romania Green Business Gala”, va recunoaste meritul si ii va rasplati pe aceia care au demonstrat si continua sa demonstreze, abilitatea de a gestiona eficient impactul activitatii lor asupra mediului si contributia tot mai accentuata prin politici, practici, procese si produse “eco friendly” la indeplinirea obiectivelor de mediu impuse de Uniunea Europeana.

 Obiectivul acestui eveniment, declarat inca din prima sa editie, este acela de constientizare publica a mai multor grupuri de interese asupra necesitatii intreprinderii, asigurarii continuitatii si nu in ultimul rand a imbunatatirii politicilor si strategiilor adoptate pentru asigurarea conservarii mediului inconjurator si ale resurselor acestuia.

 Va invitam totodata sa luati parte la discutiile ce vor fi generate de gazduirea unei mese rotunde care va avea ca scop identificarea de noi posibilitati de investitii “verzi” in sprijinul diminuarii efectelor prezentei crize financiare.

 Va asteptam asadar in data de 10 decembrie 2009, la hotel Crowne Plaza Bucuresti, Ballroom B+C  sa participati la o seara deosebita prin care ii vom omagia pe aceia care au constientizat, actionat si sprijinit deopotriva procesul de informare a publicului larg, asupra necesitatii salvarii mediului inconjurator.

PROGRAM

 18:00 – Inregistrarea participantilor

18:30 – Masa rotunda: “Impactul mediului asupra crizei economice actuale”

Moderator: dr. Ionut Purica, Expert in Energie si Mediu, IPE, Academia Romana

19:30 – Decernarea premiilor “Romania Green Business Gala”

20:15 – Cocktail

Web: http://www.finmedia.ro

Entry filed under: Evenimente. Tags: .

Regulament pentru informarea consumatorilor de energie electrica si gaze naturale Profituri mici pentru producatorii de energie electrica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

noiembrie 2009
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d blogeri au apreciat: