UPS | Power Systems lanseaza UPS Green Power

iunie 26, 2009 at 11:32 am Lasă un comentariu

Devotamentul SOCOMEC UPS (POWER SYSTEMS – distribuitor exclusiv in Romania) pentru imbunatatirea continua a impactului asupra mediului este demonstrat din nou prin lansarea noii game de produse inovative sub brandul GREEN POWER

Principiul pe care SOCOMEC a promis sa il respecte in procesul de dezvoltare a noilor produse are la baza urmatoarele 3 teme:
• reducerea costurilor cu infrastructura electrica prin imbunatatirea parametrilor de iesire, prin reducerea spatiului ocupat de echipament si printr-un management si optimizare mai buna a bateriei (energy saver);
• imbunatatirea exploatarii infrastructurii electrice in avalul si in amontele echipamentului prin utilizarea unui redresor „curat” ce este adaptat la sarcinile capacitive (ex. servere);
• definirea „celor mai bune practici” pentru proiectarea si construirea Centrelor de Date, in special referitor la ventilatia aerului.

Astfel, Green Power este o gama de sisteme statice de UPS  cu puteri cuprinse intre 10 si 200 KVA, pentru sarcini cu factor de putere de 0.9, proiectat special pentru industria IT. Principala caracteristica a acestei game este reprezentata de eficienta sa de 96%, mai mult sau mai putin constanta pe toata curba sarcinii. De aceea, aceaste produse depasesc un echipament standard, prin caracteristicile sale referitoare la consumul de energie. In mod evident, aceasta preocupare nu este limitata doar la aspectul eficientei (care este foarte important). UPS-urile din aceasta gama detin un afisaj special, cu meniuri evoluate ce ghideaza utilizatorul in operarea actiunilor ce se desfasoara, datorita icoanelor foarte clare si codificarii bazata pe culori.
Un alt aspect important particular reducerii costurilor este managementul bateriei. EBS (Expert Battery System – Sistemul Expert al Bateriei) administreaza sistemul de reincarcare luand in considerare temperatura de operare, astfel ducand la cresterea duratei de viata a bateriei si reducerea costurilor de operare.
Suplimentar, sistemul BHC (Battery Health Check – Verificarea Starii Bateriei) controleaza si maximizeaza capacitatea bateriei. Gama Green Power are si o alta caracteristica specifica: redundanta si optimizarea produsului se refera atat la UPS cat si la baterii. Incepand cu gama Green Power, bateriile UPS-ului pot fi folosite in comun si de alt UPS, astfel conducand la cresterea redundantei, autonomiei si puterii disponibile. Gama extinsa a tensiunii de incarcare a bateriilor face posibila optimizarea numarului de acumulatori.
Design-ul pentru aspirarea si evacuarea aerului se bazeaza pe coridoare consolidate destinate aerului cald respectiv rece, proceduri utilizate foarte des in centrele de date.
De asemenea, Socomec UPS propune Virtual-JNC, server-ul virtual pentru shutdown client. Compatibil pentru VMWare si MS Windows Virtual Server R2, un singur Virtual-JNC controleaza shutdown-ul tuturor unitatilor virtuale de pe un singur server. Rezultatul consta intr-un proces mai puternic, mai de incredere ce maximizeaza eficienta resursele umane in administrarea mai multor servere virtuale.
Gama Green Power este compatibila cu toate protocoalele de comunicare si de asemenea cu serviciile de comunicare la distanta propuse de Socomec UPS, garantand astfel o monitorizare constanta, 365 zile pe an, utilizatorul avand asistenta prin sistemul de monitorizare al intrebarilor.
Pentru a rezuma, sunt prezentate mai jos principalele AVANTAJE ale gamei Green Power:
Economii semnificative ale costului total de exploatare (TCO)
Eficienta pe iesire de 96 % inseamna economii anuale de mii de euro din facturile de energie;
Amprenta la sol redusa a UPS-ului si a bateriilor sale conduce la economii considerabile de spatiu.

Durata de viata lunga a bateriei si perfomanta ridicata
Managementul de incarcare a bateriei denumit EBS (Expert Batery System) si tensiunea optima pentru incarcarea bateriilor imbunatateste durata de viata a bateriei.

Disponibilitate si Flexibilitate Ridicata
Este utilizata a doua generatie a tehnologiei de control global al IGBT-ului;
Upgradare modulara si flexibila;
Pentru o incredere optima in baterii – se realizeaza verificarea starii bateriei (Battery health check – BHC);
Arhitecturi pentru o disponibilitate ridicata.
 
Retea Electrica Optimizata
Instalatie de capacitate mai mica in amonte, datorita unui curent de intrare mult mai scazut: factor de putere la intrare > 0.99 si distorsiunea armonicelor curentului de intrare < 3 %;
12 % mai multa putere activa pentru servere datorita unui factor de putere la iesire de 0.9;
Proiectat sa functioneze cu cele mai recente generatii de servere fiind adecvat pentru sarcini capacitive cu factor de putere pana la 0.9 fara reducerea puterii furnizate.
Usor de folosit si Facilitate de Comunicare Avansata
Interfata usor de utilizat cu ecran grafic color;
Monitorizare de la distanta prin conexiuni de retea standard;
Panouri de comunicare flexibile (com-slot), cu pana la 6 optiuni ;
Alerte prin SMS;
Optiune avansata pentru shutdown-ul server-ului (pentru servere virtuale si stand-alone);
Personalizarea de catre utilizator a limbii utilizate.

Toate aceste caracteristici sunt proiectate pentru reducerea costurilor economice si de mediu si, in acelasi timp pentru a se garanta eficienta operarii sistemelor si circuitelor utilizatorului.

Sursa: ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: , .

UPS NETYS RT | Surse de alimentare | De la 5 la 11 k VA Detector de freon si alte instrumente de masura pentru aer conditionat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: