UPS | SOLUTII DE ELECTROALIMENTARE BAZATE PE UPS-uri PENTRU MEDII INDUSTRIALE

iunie 10, 2009 at 10:46 am Lasă un comentariu

SOCOMEC a proiectat o gama de UPS-uri dedicate aplicatiilor industriale. Aceste solutii de electroalimentare sunt oferite in Romania de Power Systems, ca distribuitor exclusiv al produselor Socomec UPS.

Nu toate aplicatiile industriale sunt identice si, desi este evident pentru specialistii din diferite sectoare, acest lucru nu este intotdeauna luat in considerare de catre furnizorii de produse si servicii industriale. O conceptie gresita destul de populara este aceea ca, din moment ce aceeasi retea alimenteaza toate aplicatiile, fie din domeniul farmaceutic sau din industria producatoare de masini grele, un sistem de UPS-uri este la fel de bun ca oricare altul, iar alegerea producatorilor de UPS-uri este facuta doar in functie de competitivitatea preturilor.

Cat de mult se constientizeaza ca mai mult de jumatate din costurile electricitatii in industria producatoare de semiconductoare deriva din serviciile auxiliare si nu din productie?

Complet constient de diversitatea aplicatiilor, SOCOMEC UPS propune o gama de produse special proiectata pentru mediile industriale, ce optimizeaza alimentarea cu energie a acestora.

Imaginati-va o retea ce controleaza operatiile efectuate de echipamente industriale. Controlul depinde de know-how-ul proceselor de productie si implica utilizarea de hardware cum ar fi  computere, PLC-uri si senzori.

Delphys IP pentru aplicatii in curent alternativ (CA) si SHARYS IP pentru aplicatii in curent continuu (CC) sunt amandoua corespunzatoare mediilor industriale si se integreaza perfect in sistemele de control avand „mission-critical”.

 Sistemele de comutatie si echipamentele de decuplare sunt printre cele mai comune sarcini de curent continuu.

 Sistemele de alimentare SHARYS IP de la 15 la 200 A, pentru tensiuni intre 24 si 120 V, garanteaza  flexibilitate si mentenanta simpla datorita componentelor sale modulare.

 Pompele, ventilatoarele si echipamentele reprezinta sarcini comune ce sunt alimentate in domeniul industrial.

 Delphys IP corespunde nevoilor pentru curenti de varf mari sau suprasarcini continue ale motoarelor sau echipamentelor cu viteze variabile.

 O alternativa posibila a alimentarii pe baterii o reprezinta sistemul dinamic de stocare a energiei VSS+DC, ce permite Delphys IP sa mentina in mod continuu energia la nivele optime de calitate si sa substituie sistemele poluante de baterii in cazul intreruperilor foarte scurte de tensiune.

 Sistemele de stingere a focului si iluminatul de urgenta sunt esentiale pentru siguranta persoanelor si a bunurilor.

 Seriile de tip „emergeny” sunt special proiectate pentru a raspunde cerintelor standardului EN 50171 referitor la iluminatul de urgenta si la sistemele de alimentare dedicate acestui tip de aplicatii.

Sursa: Ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: , .

UPS | CRESTEREA EFICIENTEI SI DISPONIBILITATII UPS-urilor PRIN SOLUTII INOVATOARE MANAGEMENTUL BATERIEI UNUI UPS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: