UPS | Surse de alimentare | NETYS PR Protectie si stabilizare eficienta

iunie 1, 2009 at 4:15 pm Lasă un comentariu

Surse de alimentare
Gama Netys PR reprezinta solutia pentru toate cerintele de protectie electrica a aplicatiilor profesionale, avand tehnologie line-interactive, cu intrare si iesire mono-fazate. Netys PR protejeaza efectiv sarcinile impotriva defectiunilor inopinate si periculoase ale retelei electrice (caderi totale de curent), ce ar putea afecta serverul dvs. sau datele ce le contine acesta.

Datorita Stabilizatorului Automat de Tensiune (AVR – Automatic Voltage Regulator), Netys PR ofera sarcinii conectate o protectie mai ridicata si in acelasi timp prelungeste durata de viata a bateriei. De fapt, dispozitivul AVR, prin stabilizarea tensiunii de intrare la cotele optime de functionare, limiteaza comutarile de urgenta de la reteaua principala pe baterii, ce altfel ar fi necesare pentru a garanta o tensiune de iesire la valori constante.

Gama de puteri a familiei Netys PR este acoperita de patru modele: 1000, 1500, 2000 si 3000 VA. In afara de prima varianta, toate celelalte sunt disponibile si in versiune rack de 19’’, astfel oferind utilizatorului un spectru larg pentru a alege modelul corespunzator. Notabil este ca modelele Tower sau Rack reprezinta acelasi produs, putand fi pus intr-o versiune sau alta prin simpla utilizare a kit-ului ce este pus la dispozitie in mod gratuit. Astfel, utilizatorul poate decide chiar in timpul instalarii intentia de utilizare a UPS-ului achizitionat.

Puncte forte

Tehnologia – Netys PR protejeaza eficient toate echipamentele conectate datorita tehnologiei line-interactive cu AVR si datorita curentului de iesire ce are o forma sinusoidala perfecta. Aceasta caracteristica garanteaza compatibilitatea cu toate tipurile de sarcini IT, inclusiv cele mai sofisticate cum ar fi statii grafice, servere profesionale.

Profesional – Alaturi de protectia electrica, este disponibila prin doi conectori RJ45 protectia liniei telefonice, impotriva supratensiunilor ce ar putea afecta modemul. Bateriile sunt de tip hot-swap: permitand inlocuirea lor fara deconectarea sarcinilor.

Usor integrabil – Integrarea Netys PR cu sistemul ce urmeaza a fi protejat se realizeaza usor si imediat. Prizele standard de IT faciliteaza conexiunile si o gama de software de comunicare permite utilizatorului sa interactioneze cu UPS-ul.

Exista la dispozitie mai multe tipuri de software de comunicare ce sunt corespunzatoare acestor tipuri de UPS-uri:

UNIVISION, software pentru management local – permite control automat si shutdown al consumatorilor conectati in orice versiune de Windows.

UNIVISION PRO, software de management al retelei – pentru control si management automat si shutdown al consumatorilor conectati. Cablul serial este inclus.

NET VISION, management Web/SNMP – pentru administrarea unui UPS cu ajutorul unui browser Web.

Sursa: Ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: , .

UPS | NETYS PL, un UPS la indemana oricui | Surse de alimentare Senzori SICK pentru masurarea distantei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: