UPS | NETYS PL, un UPS la indemana oricui | Surse de alimentare

iunie 1, 2009 at 3:56 pm Lasă un comentariu

Surse de alimentare
Intr-o era in care calitatea alimentarii cu energie este un subiect foarte important si delicat, Netys PL reprezinta un UPS la indemana oricui: de la profesionistii din IMM-uri pana la adolescentii navigatori pe Internet, cu totii putem munci sau sa ne distram cu incredere datorita sistemului inovativ, pluggable oferit de Socomec UPS – distribuitor exclusiv in Romania: Power Systems.

NeTYS PL, creat special pentru a proteja aplicatiile utilizatorilor casnici sau din companii mici (SOHO – Small Office Home Office), este disponibil prin modele cu puteri de 550 VA si 750 VA si poate fi considerat cel mai compact UPS din categoria sa.

Cu toate ca este de dimensiuni mici, are 6 prize, 4 din ele fiind alimentate din baterii si celelalte doua avand protectie impotriva varfurilor de tensiune, ce sunt cauzate in special de fenomene atmosferice sau actiuni asupra sistemului (scurt-circuite, opriri inopinate, etc.).

Cele doua prize auxiliare pentru protectie impotriva supratensiunilor permit alimentarea sarcinilor critice ce absorb curenti de impuls foarte inalti (ex: imprimante, monitoare) pana la o putere totala de 1200 VA, spre ex. echivalentul a unei absortii combinate a unei imprimante, a unui monitor si a unui TV.

O caracteristica particulara a NETYS PL este design-ul original: proiectat tocmai pentru a crea ordine intre conexiunile prezente la un birou sau la o statie multimedia, prizele utilizate sunt optimizate la maxim astfel incat sa nu exista interferente intre cabluri.

Decizia de a oferi prize schuko a fost de asemenea o idee buna si din urmatorul motiv: spre deosebire de UPS-urile traditionale, NETYS PL ofera o compatibilitate ridicata pentru aplicatiile casnice, unde sunt utilizate in special prizele schuko.

Exista un alt motiv pentru care design-ul este optim: avand in vedere mediul in care poate fi utilizat, in special birouri, NETYS PL a fost proiectat pentru a se adapta celei mai bune solutii chiar si in statiile de lucru cele mai compacte. Echipamentul este prevazut in partile laterale cu un sistem ce permite UPS-ului sa poata fi fixat pe perete sau alte structuri (spre exemplu: partea laterala a unui birou), si astfel este creat un mediu de lucru mult mai ordonat iar podeaua sau mobila nu sunt supraincarcate.

Un alt aspect delicat ce trebuie luat in considerare este bateria. In mod normal, la un UPS de dimensiuni mici bateria trebuie sa fie inlocuita dupa doi sau trei ani. Aceasta inseamna apelarea la un tehnician calificat, si de asemenea costuri suplimentare. De aceea, deseori un utilizator decide sa nu mai schimbe bateria si prefera sa cumpere un UPS nou.

NETYS PL a fost proiectat tocmai pentru a combate astfel de inconveniente:  la baza echipamentului exista un capac ce poate fi indepartat pentru a accesa compartimentul bateriei (ca la jucarii) si astfel chiar si o persoana neinitiata poate inlocui foarte usor bateriile in doar cateva momente si in deplina siguranta. 

In plus, NETYS PL are capacitati de comunicare ridicate, in particular pentru Windows si Linux, ce sunt tipice pentru astfel de produse SOHO. Sunt disponibile conexiuni USB si porturi serial RS232, prin intermediul carora UPS-ul poate fi conectat la PC.

Sursa: Ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: , .

UPS | Surse de alimentare | NETYS PE – Eficienta si protectie stabila UPS | Surse de alimentare | NETYS PR Protectie si stabilizare eficienta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: