UPS ITys de la Power Systems | Surse de alimentare

iunie 1, 2009 at 2:48 pm Lasă un comentariu

Socomec UPS – prin distribuitorul sau exclusiv in Romania, Power Systems – a oferit intotdeauna sisteme UPS inovative si cu o disponibilitate ridicata si astfel a fost rasplatit de catre clienti pentru indeplinirea misiunii de a furniza continuu solutii de electro-alimentare calitative.

 De aceea, nu reprezinta o surpriza noua solutie ce este dedicata grupurilor de utilizatori orientati catre pret, si care beneficiaza in acelasi timp de caracteristicile de o inalta calitate ale produselor. 

 
Surse de alimentare
ITys

 Itys reprezinta o gama de sisteme UPS mono-fazice, ce este dedicata comercializarii prin canalele de distributie IT si electrice. Vizeaza in particular acei clienti ce necesita alimentare continua, dar nu au cerinte de performanta specifice, in afara de siguranta si fiabilitate.

 Costurile reduse ale produselor din aceasta gama sunt obtinute prin oferirea unui numar limitat de modele in configuratii predefinite, astfel incat sa fie garantata alegerea corecta a cumparatorului. Gama de puteri variaza de la 1 la 10kVA, obtinute cu doar 5 modele (1, 2, 3, 6 si 10 kVA), toate fiind disponibile in carcase tower si cu autonomii variind de la 10 la 15 minute.

 Caracteristici

 Toate modelele din gama ITYS au tehnologie on-line doubla conversie, ce asigura sarcinilor siguranta maxima si putere stabila, indiferent de conditiile retelei principale de alimentare.

 Toate modelele gamei sunt proiectate astfel incat pot utiliza software-ul de comunicare disponibil pentru monitorizarea sistemului via web browser sau pentru shutdown automat al serverului si al unor computere importante din infrastructura protejata.  

 Modelele de 6 si 10 kVA pot dispune de bypass manual si de siguranta magneto-termica de alimentare. De asemenea sunt dotate cu roti pentru transport facil.

 O alta caracteristica a familiei ITYS este reprezentata de dimensiunile foarte compacte, ce sunt corespunzatoare mediului in care sunt utilizate aceste echipamente. Au fost proiecate avand ca obiectiv satisfactia clientului si astfel tabloul de control simplu si intuitiv indica fluxul de energie si de asemenea nivelul sarcinii si al bateriilor.  Este ideal pentru utilizatorii ce doresc administrarea furnizarii cu energie catre sarcinile lor simplu si in siguranta.

Sursa: Ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: , .

Tablouri electrice | tablouri distributie de la Hensel UPS | Surse de alimentare | NETYS PE – Eficienta si protectie stabila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d blogeri au apreciat: