Tablouri electrice | tablouri distributie de la Hensel

martie 3, 2009 at 1:08 pm Lasă un comentariu

Tablouri de distributie in carcase capsulate din policarbonat: Hensel, lider european in domeniul „Sisteme de distributie pentru instalatii electrice industriale de joasa tensiune pana la 7.300 A”,are in gama de produse destinate tablotierilor doua sisteme de distributie modulare, in carcase din policarbonat cu grad de protectie IP 65 si clasa de protectie II: ENYSTAR – primul sistem modular la nivel mondial in carcase cu usi de acces la aparatele electrice pentru tablouri electrice pana la 250 A, si ENYMOD (sistemul Mi) – pentru tablouri de distributie pana la 630 A. ENYSTAR si sistemul Mi ENYMOD sunt sisteme de distributie cu verificari de tip, ceea ce confera avantajul unor executii rapide si facile a tablourilor de distributie. Sistemul ENYSTAR este fabricat in doua variante constructive: carcase capsulate complete, cu peretii laterali premontati, pentru utilizarea individuala, si sistem de carcase cu peretii laterali deschisi pentru executia de tablouri electrice. Ambele variante constructive sunt modulare si carcasele pot fi oricand asamblate intre ele pentru extensii ulterioare. Asamblarea carcaselor goale si cu aparatura premontata se face rapid si simplu, printr-un sistem inovativ de pene verticale. Proiectarea este facila cu softul de proiectare on line gratuit ENYGUIDE.
Sistemul Mi ENYMOD este compus din carcase goale si carcase cu aparatura electrica premontata. Din carcasele sistemului Mi se pot executa atat tablouri de distributie de joasa tensiune, cat si BMP-uri, BMPT-uri si FDCP-uri pentru contorizarea energiei electrice.
Hensel Romania comercializeaza ambele sisteme de distributie in variantele de produse de catalog si executa tablouri de distributie in sistemul ENYSTAR si in sistemul Mi pana la 1.000 A la comanda.

Sursa: Ghidelectric.ro

Entry filed under: Produse. Tags: .

Sigurante electrice | sigurante automate | tablouri sigurante UPS ITys de la Power Systems | Surse de alimentare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

martie 2009
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d blogeri au apreciat: