Calitatea sistemelor de iluminat si eficienta energetica | Concurs ELIE 2009

februarie 17, 2009 at 11:00 am Lasă un comentariu

La ELIE puteti gasi cele mai interesante corpuri de iluminat si va puteti imbogati cunostintele privind eficienta energiei

Brilux, Dablerom. Orion Lighting, Osram sunt doar cateva din firmele de prestigiu ce isi vor expune produsele in cadrul celei mai complexe Expozitii Internationale de Echipamente si Tehnologii pentru Sisteme de Iluminat, ELIE 2009.

Vor fi prezentate catre public sisteme de iluminat alaturi de cele mai moderne corpuri de iluminat  impreuna cu accesoriile aferente. Un motiv secund, dar la fel de important, pentru a vizita ELIE (8-11 Aprilie, Palatul Parlamentului) il reprezinta evenimentele conexe ce vor avea loc in sala Nicolae Balcescu.

Conferintele vor fi sustinute de asociatii de profil ca: CNRI (Comitetul National Roman de Iluminat), AREL (Asociatia Romana a Electricienilor) la care se vor dezbate teme de interes general din sfera iluminatului. 

La Expozitia Internationala de Echipamente si Tehnologii pentru Sisteme de Iluminat (ELIE) va avea loc finala  CONCURSULUI  DE ILUMINAT ELIE, categoria proiecte realizate.                     Organizatori: Comitetul National Roman de Iluminat, DK Expo.  Tema: SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009

Prin concursul ELIE Comitetul National Roman de Iluminat (C.N.R.I.), sprijinit de DK Expo, intentioneaza sa puna in evidenta proiectantii de iluminat care promoveaza calitatea sistemelor de iluminat si eficienta energetica prin solutii moderne si in concordanta cu estetica arhitecturala si normele din domeniul iluminatului.

Sursa: Ghidelectric

Entry filed under: Evenimente. Tags: .

Cele mai moderne corpuri de iluminat la ELIE 2009 Doze electrice | doza derivatie | cutie jonctiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pagini

Categorii

februarie 2009
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

%d blogeri au apreciat: